Pokemon Sword And Shield: Crown Tundra introduceert een zeer nuttig nieuw item

We leerden een heleboel nieuwe details over de aanstaande uitbreiding van Pokemon Sword and Shield, The Crown Tundra, tijdens The Pokemon Company’s laatste livestream deze week, maar enkele van de meest interessante weetjes kwamen naar voren nadat de stream was afgelopen. Op de officiële website van de games heeft het bedrijf een nieuw item beschreven dat in de DLC wordt geïntroduceerd, de Vermogen Patch, en het klinkt als een Arceus-send.

De Ability-patch is vergelijkbaar met de bestaande Ability-capsule in die zin dat je een van de vaardigheden van je Pokémon kunt wijzigen, maar dit specifieke item werkt een beetje anders. Terwijl de Ability Capsule je alleen laat wisselen tussen de twee standaard Abilities van een Pokemon, zal de Ability Patch het veranderen naar zijn Hidden Ability (als zijn soort er een heeft).

Dit is een handige optie om te hebben, aangezien verborgen vaardigheden normaal gesproken zeldzaam zijn in Pokemon-spellen; de enige manier om een ​​Pokemon te krijgen met een verborgen vaardigheid in Sword of Shield (buiten ruilen met een andere speler of overzetten van eerdere titels) is door ze te vangen in Max Raid-gevechten. Veel van deze verborgen vaardigheden zijn erg handig in competitieve gevechten, waardoor de vaardigheidspatch een zeer welkome aanvulling is.

The Pokemon Company heeft niet gedetailleerd hoe je vaardigheidspatches in Crown Tundra kunt krijgen, maar merkt alleen op dat de items ‘moeilijk te vinden zijn, maar de moeite waard’, dus het lijkt erop dat spelers moeten werken om ze in handen te krijgen op een. U kunt meer over het item lezen op de officiële pagina Pokemon-website.

READ  Jamal Adams 'nieuwste rip-job op Jets leidt nog steeds waarschijnlijk niet tot handel

We hebben tijdens de livestream van deze week veel andere details over de Crown Tundra DLC geleerd. De uitbreiding wordt gelanceerd op 22 oktober en in de aanloop naar de release geeft The Pokemon Company een handvol Pikachu met verschillende petten op. Dat bevestigde het bedrijf ook Compatibiliteit met Pokemon Go wordt toegevoegd aan Pokemon Home voor het einde van het jaar. Je krijgt twee speciale cadeaus voor het overbrengen van een monster van Ga naar Huis. Eerst ontvang je de Mystery Box in Go, die de Mythical Pokemon oproept Meltan in het wild. Bovendien ontvang je een Gigantamax Melmetal via Mystery Gift in Pokemon Home.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

Call of Duty let op: Warframe verkleint de installatiegrootte met maximaal 15 GB

Call of Duty: Modern Warfare eet nu op meer dan 200 GB...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *