macOS Big Sur 11.3.1 is nu beschikbaar

MacOS Big Sur 11.3.1 is beschikbaar

De update komt een week na de release van macOS Big Sur 11.3, die verschillende innovaties bevatte. Je hebt nu bijvoorbeeld meer opties om het startscherm van Safari aan te passen en ontwikkelaars krijgen meer opties voor extensies. Je vindt ze allemaal in het functieoverzicht van macOS Big Sur 11.3. Maar blijkbaar zijn er, ondanks de lange proefperiode, nog steeds enkele tekortkomingen, dus Apple zou nu macOS Bug Sur 11.3.1 moeten uitbrengen.

MacOS Big Sur 11.3.1-releases

De officiële release-opmerkingen van Apple voor macOS Big Sur 11.3.1 zijn als volgt:

MacOS Big Sur 11.3.1 bevat belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.
Zie de volgende website voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bijgewerkt om 20:00 uur: Apple zegt dat iOS 14.5.1 en macOS 11.3.1 ook een kwetsbaarheid in WebKit repareren die mogelijk actief is gebruikt. Dit kunt u lezen in de ondersteuningsdocumenten, aangezien Apple meer details geeft over de opgeloste problemen. Dit omvatte kwaadaardige webinhoud die het uitvoeren van willekeurige code mogelijk maakte. meer details Je kunt het hier lezen.

Download macOS Big Sur 11.3.1
U kunt macOS Big Sur 11.3.1 downloaden via Systeemvoorkeuren, net als voor iOS. U kunt deze update dus als volgt downloaden:

  1. ga naar de Systeem voorkeuren.
  2. Klik systeem update.
  3. Uw Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik Download en installeer Om de update te downloaden.

U kunt ook instellingen aanpassen om automatisch naar de nieuwste versies te zoeken. Lees meer over het installeren van een macOS-update in ons artikel.

READ  Breakpoint is in januari gratis op Stadia

macOS Big Sur

MacOS 11 Big Sur is de grootste Mac-update ooit en is sinds november 2020 beschikbaar. Het is de opvolger van macOS Catalina. De update brengt een geheel nieuw ontwerp, nieuw configuratiescherm, verbeteringen aan Safari en meer. Voor het eerst sinds 2001 verhoogde Apple het versienummer van macOS 10.XX naar macOS 11.

More from Madison Garrett

UCF lanceerde truien met een social media-thema voor de Spring Match

UCF heeft een ander uiterlijk voor de Spring Match van zaterdag. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *