Resident Evil Village PS5 en Xbox Series X-vergelijking lost controverse op

Een YouTube-video waarin de framesnelheid van Resident Evil Village op verschillende consoles wordt vergeleken, laat zien dat de game het beste werkt op Xbox Series X.

Video laten zien Resident Evil Village Draaien op verschillende consoles legt beter uit op welk systeem het spel draait. De nieuwste inzending op lange termijn vampier De survival horror-franchise gebruikt een first-person perspectief terwijl spelers een reeks dodelijke monsters tegenkomen. De game is een direct vervolg op 2017 Resident Evil 7: biologisch gevaar, Maar de ontwikkelaars trokken veel inspiratie Resident Evil 4.

Resident Evil VillageDe releasedatum is hier rond 7 mei en de eerste reacties volgen Resident Evil Village Het was heel positief. Critici prijzen de creaties van de survival horror-titel, terwijl de geheel nieuwe mechanica de franchise nieuw leven inblazen en tegelijkertijd essentiële elementen van het moderne sentiment opfrissen. Het first-person-perspectief van de game zou vooral passen bij de meer actiegerichte en geïnspireerde gameplay Resident Evil 4. Verschillende vroege reacties suggereren dat de game de beste delen van de vorige versies van de serie overneemt, terwijl een unieke setting en toon wordt toegepast om dingen leuk te houden. Ontwikkelaar Capcom heeft onlangs een teaser uitgebracht voor de Resident Evil Village, Geeft spelers een laatste glimp van de game voorafgaand aan de release op 7 mei.

Gerelateerd: Waar zijn de systeemvereisten van Resident Evil Village voor

Youtube kanaal ElAnalistaDeBits Plaats een video waarin de prestaties worden vergeleken Resident Evil Village Op verschillende verschillende controllers. De PlayStation 5 van Sony en de Xbox Series X en S van Microsoft waren allemaal in vergelijking. De video concentreert zich op de framesnelheden die door elke versie van het spel worden behaald, en laat zien welke console de meest vloeiende prestaties biedt. ElAnalistaDeBits concludeerde dat de Xbox Series X iets hogere frames per seconde haalt dan de PlayStation 5, terwijl de Xbox Series S minder presteert dan zijn tegenhangers. Voor maximale prestaties wordt aangeraden dat spelers uit de S-serie de raytracing-functies van de game uitschakelen.

READ  Xbox viert de aankoop van Bethesda met 'Unique Paintings'

Terwijl degenen die spelen Resident Evil Village Op PlayStation 5 ben je misschien teleurgesteld door de lage framesnelheid die hun console heeft behaald, eerder vergeleken met ElAnalistaDeBits Resident Evil VillageHet volgen van stralen over de consoles laat zien dat de technologie beter werkt op de Xbox Series X. De vorige video laat vergelijkbare resultaten zien als het laatste kanaalrapport, waarbij de Xbox Series X iets hogere en stabielere frames per seconde behaalt dan de PlayStation 5 en beide consoles. beter presteren dan de Xbox Series S.

Resident Evil Village Het lijkt volledig te profiteren van de huidige generatie hardware, aangezien vroege spelers massaal naar de graphics en prestaties van de horrortitel gaan. Degenen die de best mogelijke prestaties willen, lijken echter tot de nieuwste te behoren vampier Premium wil de game spelen op Xbox Series X.

Volgende: Naarmate Resident Evil verder is geëvolueerd, volgens de RE8-producent

Resident Evil Village Het wordt op 7 mei uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S en pc.

Bron: ElAnalistaDeBits / YouTube

MLB 21 Tatis Show

Apparatuur selecteren (en uitrusten) op MLB The Show 21


Over de auteur

Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty Modern Warfare Warzone dev error 5573 fix

Het is een andere dag, nog een foutcode voor Plicht fans. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *