Populaire pc-games worden gratis weggegeven

Thunderful Publishing is weggeven SteamWorld games op Steam gratis voor de feestdagen. Meer specifiek heeft de uitgever aangekondigd dat “om wat feestvreugde te verspreiden” hij in totaal 5.000 digitale exemplaren weggeeft van beide SteamWorld Dig, SteamWorld Dig 2, SteamWorld-zoektocht, of SteamWorld Heist gratis, zonder verplichtingen. Helaas is de weggeefactie niet beperkt tot 5.000 unieke gebruikers, maar de eerste 5.000 unieke gebruikers die een bijgevoegd formulier invullen vóór 31 december. Met andere woorden, in plaats van geluk te hebben, moet je snel zijn.

Volgens Thunderful Publishing zullen de sleutels ergens volgende maand worden verzonden, wat ook betekent dat je niet meteen weet of je tot de eerste 5.000 behoort. En dat is alles wat u moet weten. Naast Steam kunnen deelnemers ook hun naam noteren voor de Nintendo Switch-versies van een van de bovengenoemde spellen.

“De huidige situatie heeft ertoe geleid dat veel mensen de feestdagen doorbrengen op een manier die we niet gewend zijn”, zei Thunderful Publishing van de weggeefactie. “Om wat kerstsfeer te verspreiden, hebben we besloten om in totaal 5000 digitale exemplaren van beide weg te geven SteamWorld Dig, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest, of SteamWorld Heist gratis. “

Om het vereiste formulier in te vullen, klikt u op hier. Volgens de uitgever worden uw contactgegevens verwijderd zodra de weggeefactie voorbij is. Met andere woorden, als u zich zorgen maakt over het ontvangen van e-mails in de toekomst, doe dat dan niet. Daarnaast merkt het op dat de Steam-versie van SteamWorld Heist komt niet met enige DLC, maar de Switch-versie bevat wel de Outsider-campagne en alle hoedenpakketten. Het merkt ook op dat Switch-toetsen beperkt zijn tot Noord-Amerika, maar kunnen worden gebruikt met elke Switch of Switch Lite met een Noord-Amerikaanse Nintendo eShop-account.

READ  Het nieuwe bungee-spel onthult de eerste grote details
Written By
More from Max Mcgee

Monster Energy Supercross 4 verschijnt op 11 maart op console en pc

Jason Handicrafts 8 maart 2021-15: 50 uur Vandaag heeft Milestone een aanstaande...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *