Sony werkt aan drie films en zeven tv-series gebaseerd op PlayStation-games – Gaming – Nieuws

Filmbedrijf PlayStation Productions heeft drie films en zeven tv-series gebaseerd op PlayStation-games in ontwikkeling. Een Uncharted-film is al jaren in de maak en er is ook een The Last of Us-serie in de maak, de andere titels zijn nog niet aangekondigd.

Tony Vinciquerra, de baas van de filmdivisie van Sony, noemde het nummer van drie films en zeven series op de Amerikaanse tv-zender CNBC, schrijft Mediapost. Verdere details gaf hij niet, het is niet duidelijk welke films en series Sony in ontwikkeling heeft en wanneer deze uitkomen.

Dit zijn projecten van PlayStation Productions, een studio die vorig jaar is opgericht met als doel films en series te maken op basis van PlayStation-games. Sony werkt al veel langer aan een Uncharted-film, die verschillende keren is uitgesteld, maar tegen het einde van 2021 zou moeten verschijnen. Sony heeft ook een Metal Gear Solid-film in productie, maar de rechten op die games horen niet thuis naar PlayStation en het is niet duidelijk of deze film onder de drie genoemde producties valt.

In november werd bekend dat er een serie over The Last of Us in de maak is die op betaalzender HBO te zien zal zijn. PlayStation Productions is hierbij betrokken. Volgens Vinciquerra zijn er nog zes andere series gebaseerd op PlayStation-games in de maak, maar het is onduidelijk waarop ze zijn gebaseerd.

The Last of Us Deel II
READ  Gratis Rollercoaster Tycoon 3 in de Epic Games Store
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *