Populaire pinguïnspelers: eerste reacties op twee games

Al met al een zeer succesvolle start van het seizoen 2021-22 Pittsburgh pinguïns.

Ze begonnen aan een wilde rit van twee wedstrijden in Florida, tegen twee topteams in de Tampa Bay Bliksem En Florida PantersDe pennen wisten drie van de vier mogelijke punten te behalen. Ze deden het zonder Sidney Crosby en Evgeny Malkin in de line-up voor beide games, zonder Jake Goentzel in de ene game, Brian Rost verloor halverwege de andere en zonder Mike Matheson in de verdediging.

Dit is allemaal geweldig nieuws.

Het enige negatieve nieuws was dat ze acht minuten verwijderd waren van alle vier de punten met twee doelpunten. U wilt dit vierde punt in deze positie krijgen.

Er is echter niet veel om over te klagen, dus laten we beginnen met een eerste blik op de leidende Penguins-spelers van dit seizoen.

wie is heet?

Danton Heinen. Als de pinguïns dit jaar iets speciaals gaan doen, heb je een aantal verrassende mensen in de onderste helft van de line-up nodig om een ​​grote bijdrage te leveren. Heinen kende een bemoedigende start door in zijn eerste twee wedstrijden twee doelpunten te maken. Naast doelpunten was hij ook erg opvallend en speelde hij hard hockey. Van alle losse bewegingen is hij misschien wel de meest interessante toevoeging, aangezien hij een staat van dienst heeft op het gebied van redelijk vruchtbaar hockey. Hij was een speler van 45 punten in Boston en behield hetzelfde niveau van scoren in Anaheim. Zijn probleem met The Ducks is dat zijn assist-aantallen sterk zijn gedaald, en als je kijkt naar het talent om hem heen in dit team, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dat gebeurde. Een seizoen van 40 punten zou niet worden uitgesloten.

READ  Herziening van de 20 game-regel voor een verkort Boston Celtics-seizoen

Marc Peterson. Ik was vorig jaar een paar keer bij Peterson, maar ik vond hem best cool in de eerste twee wedstrijden en speelde misschien wel het beste hockey dat ik ooit heb gezien. Hij maakte een aantal opmerkelijke verdedigende passes en zag er over de hele linie erg sterk uit. Als hij en John Marino een groot jaar hebben gehad, verandert dat de vooruitzichten voor defensie echt, zowel op korte als op lange termijn, gezien hun contracten. Goed begin tot nu toe.

doodstraf. Deze eenzaamheid stinkt vorig jaar, laten we het maar niet bedekken met suiker. Maar ze waren perfect tijdens de eerste twee wedstrijden en dat heeft hen zeker geholpen om het punt donderdagavond in Florida veilig te stellen. Natuurlijk, goed scoren hielp, maar dat is ook een belangrijke X-factor voor dit seizoen.

Jake Goentzel. Het was maar één wedstrijd, maar ik dacht dat hij de beste speler op het ijs was voor de Florida Penguins. Hij scoorde in een slim spel van achter het net, maakte twee prachtige passes en had negen schoten op doel. Ik heb altijd een hekel gehad aan de suggestie dat hij slechts een product was van het spelen met Sidney Crosby. Helpt dit? zeker. Maar veel jongens speelden Crosby’s kant en deden nooit zoals Genzel deed. Hij is een geweldige speler – en slim – allemaal met zijn eigen verdiensten.

Evan Rodríguez. Had ik hem graag zien scoren in die breuk in de verlenging? Ja echt. Had ik gewild dat iemand anders in overwerk had gebroken? Absoluut. Maar hij scoorde twee doelpunten (het maakt me niet uit hoe ze eruit zien) in veel wedstrijden en had een aantal geweldige balbezitcijfers. Ik weet niet zeker of hij op de lijst van gezonde spelers staat, maar hij heeft in die twee wedstrijden goed genoeg gespeeld.

READ  "Beschamend om te zeggen kan alleen Indiaas zijn als ik Hindi ken": DMK-parlementslid Kanimozhi

Dominicus Simon. Ah, de toespraak van Dominic Simon. Welkom terug, mijn oude vriend. Zijn doel was een serendipiteit, maar ik dacht dat hij de gebruikelijke dingen van Dominic Simon deed: hij maakte veel slimme kleine toneelstukken die transformaties levend hielden en kansen creëerden. Dit is wat hij doet. Hij doet het heel goed.

wie niet?

Brooke McGinn. Afgezien van een hele goede scoringskans in de laatste seconden van donderdagavond, is hij waarschijnlijk de enige speler die in de eerste twee wedstrijden niet veel opviel. Ik zeg niet dat het slecht was. Alleen dat ik er niet veel van gemerkt heb. Hij was de belangrijke toevoeging aan het offseason op basis van contract- en dekkingsruimte, maar tot nu toe is hij wat betreft impact op Heinen achterop geraakt.

Twee goals verloren in de derde helft. Als je me dinsdagmiddag had verteld dat de Penguins tien doelpunten zouden maken in Florida en drie van de vier zouden scoren gezien hun blessurestatus, dan hadden we dat allemaal zonder aarzeling genomen. En het is nog steeds geweldig. Dat betekent niet dat je blij moet zijn met hoe ze daar zijn gekomen, want laten we eerlijk zijn – dat hadden vier punten moeten zijn. Ze speelden niet alleen goed genoeg om donderdag te winnen, maar ze gingen ook twee doelpunten vooruit met minder dan 10 minuten te spelen in de derde helft. Dit zou zonder twijfel 10 van de 10 keer een overwinning moeten zijn. Wees blij met het resultaat, wees onderweg teleurgesteld. Het is oké dat beide waar zijn.

READ  Een gewaagde voorspelling voor elke SEC-game in week 2
More from Madison Garrett
iOS 12.5.4 beschikbaar voor oudere iPhones en iPads: Beveiligingsupdate
Van tijd tot tijd brengt Apple nog steeds updates uit voor oudere...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *