Xbox Series X minikoelkast binnenkort verkrijgbaar bij Target

Sinds de originele afbeeldingen van de Xbox Series X voor het publiek zijn vrijgegeven, hebben mensen grappen gemaakt over hoe een futuristische koelkast eruitziet. Nou, Microsoft liep met de grap en kondigde aan dat de Xbox Series X-minikoelkast in de maak was.

Nu heeft het bedrijf Officieel de bekerhouder onthuld Tot de datum van de release. De Xbox Mini-koelkast is vanaf 19 oktober beschikbaar voor pre-order. Het zal in december wereldwijd op locaties komen, wanneer gebruikers in de VS er een kunnen krijgen bij Target. Canadezen kunnen er ook een krijgen van Target.com.

Als je je zorgen maakt over het uitgeven van veel geld aan dit opvallende item, stop dan met die zorgen, want de Xbox Mini-koelkast kost je slechts $ 99.

Als je niet in de VS of Canada bent, merkt Microsoft op: “Bovendien zal voor fans in Europa de Xbox ‘Mini Fridge’ van GAME beschikbaar zijn in het VK (£ 89,99); en fans in Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland , Spanje, Nederland en Polen kunnen hun eigen producten krijgen bij Game Stop EU (€ 99,00), Micromania (€ 99,00) of Toynk (via Amazon).”

De minikoelkast heeft LED-verlichting voor een echte thuislook en veel designelementen van Xbox Series X. Hij heeft 12 blikjes en planken in de deur. Het heeft ook een USB-poort, zodat u uw elektronische apparaten kunt opladen.

Over het algemeen is dit een dwaas ding, maar het is nog steeds cool om de meme uit te zien komen.

Heb je hier gedachten over? Laat het ons hieronder weten in de comments of verplaats de discussie naar onze Twitter of Facebook sociale netwerksite.

Aanbevelingen van de redactie:READ  Yamaha brengt nieuwe AV-receivers uit voor Xbox Series X en PS5 die vrij zijn van HDMI-fouten

Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft ondervraagt ​​naar verluidt Xbox-gebruikers over hun Bitcoin-betalingsoptie
De techgigant Microsoft lijkt te overwegen om in zijn online winkel Bitcoin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *