Microsoft OneDrive is een stap dichter bij het vervangen van Google Foto’s

toen we aan het kijken waren Alternatieven voor Google Foto’s Vorige maand was Microsoft’s OneDrive een no-brainer optie voor degenen die al voor Microsoft 365 betaalden. Zoals Manuel echter opmerkte in diep duikenDe service heeft geen bewerkingstools, waardoor het uitvoeren van eenvoudige acties zoals bijsnijden omslachtig is. Gelukkig is dat aan het veranderen, aangezien het bedrijf nu een reeks bewerkingstools voor web en Android (versie 6.0+) uitrolt.

De suite is niet zo uitgebreid als Google Foto’s, maar het zou je in staat moeten stellen om wat gemene aanpassingen te maken. Je kunt foto’s bijsnijden, draaien of spiegelen, licht- en kleuraanpassingen maken, zoals helderheid, verzadiging, schaduwen – je weet wel, de basis. Voor wat het waard is, beeldbewerking is alleen beschikbaar voor JPEG- en PNG-bestanden.

Afgezien van de basisbewerkingstools, organiseert Microsoft ook uw uploads. De aankomende instelling zal mappen maken voor foto’s die afkomstig zijn van verschillende bronnen, dat wil zeggen, foto’s die zijn geüpload vanuit de WhatsApp-map op je telefoon zullen een plaats vinden in een map met dezelfde naam op OneDrive. U kunt uw foto’s ook per maand of jaar groeperen. Om het gemakkelijker te maken om de gewenste foto’s te vinden, zal het ook mogelijk zijn om de zoekopdracht te filteren om specifieke mappen op te nemen.

De nieuwe functies werken voorlopig alleen op internet en Android en komen later dit jaar op iOS. Microsoft heeft ook belofte Het komende jaar worden er een aantal nieuwe verbeteringen aan de clouddienst doorgevoerd.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Written By
More from Lesley Curry
Nieuwe ‘standalone’-headset van Valve VR, aangewakkerd door een diepe duik in SteamVR ملف
Zoom / Hoe zou de volgende Valve VR-headset eruit zien? Zou het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories