Prachtig biseksuele trends als Tweeple omarmen trots hun seksualiteit

Beautifully Bisexual trends as Tweeple proudly embrace their sexuality

Twitter

Er is geen ontsnappen aan de nood en de angst om buitengesloten te worden wanneer mensen anders naar je gaan kijken op het moment dat je je openstelt voor seksualiteit. Het is verdrietig en jammer, maar het is de waarheid. Ongeveer 91 procent van de LGBTQ-adolescenten wordt onderworpen aan pesten op basis van vooroordelen op basis van iemands seksuele en genderidentiteit. En misschien is dat de reden waarom veel mensen niet de moed opbrengen om schoon uit te komen met hun seksuele geaardheid.

Wat je ook doet, er zal altijd iemand zijn, of het nu in je buurt of op je werkplek is, die je uiteindelijk zal noemen om je voor de gek te houden. Ja, het doet zeker pijn als iemand je beoordeelt op basis van je seksualiteit. Maar tegelijkertijd is het ook iets waar je altijd trots op moet zijn.

Als je het hebt, bezit het dan en pronk ermee, en zeg het trots hardop: ‘Ja, ik ben homo of biseksueel of lesbisch of transgender’. En het mooiste dat ooit in de virtuele wereld is gebeurd, is getuige zijn van duizenden mensen die openlijk naar buiten komen met hun seksuele geaardheid om de seksuele en genderidentiteit te destigmatiseren.

#BeautifullyBisexual trends op Twitter

LGBT-trotsmaand

Reuters

Op 5 augustus kwamen we een ongekende trend tegen op Twitter ‘#BeautifullyBisexual’, waarbij mensen hun selfies deelden en trots hun biseksualiteit omarmden.

Maar wat onze aandacht trok, was de manier waarop mensen geen grapjes maakten over wat andere mensen zouden denken of zeggen over hen.

READ  Washington voorspelt Denver, spelvoorbeeld

“Aangezien #beautifullybisexual trending is, zijn hier enkele van mijn extreem gevarieerde looks. Ik ben bi- en gendervloeistof en TROTS !!!” schreef een Twitter-gebruiker terwijl hij een paar selfies deelde.

Een andere Twitter-gebruiker schreef: “#beautifullybisexual hoi ik ben Bi en dat is normaal en als jullie me niet mogen, weet dan dat ik je meisje gemakkelijk kan stelen.”

Terwijl de steun blijft stromen, laten we eens kijken naar enkele van deze tweets die u zeker zullen aanmoedigen om naar voren te stappen en mee te doen aan de trend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *