Praey for the Gods is nu beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox One en pc

Bid tot de goden Het is uit Early Access en is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en pc via stoom- Ontwikkelaar No Matter Studios aangekondigd voor $ 29,99.

Voor gebruikers die de Early Access-versie op pc hebben gekocht, voegt de 1.0-update de laatste twee grote veldslagen toe, het volledige verhaal van begin tot eind en alle prestaties, evenals “een groot aantal” verbeteringen, bugfixes en kwaliteit van levensupdates. De wereld is ook compleet, zonder verboden gebieden.

Hier is een overzicht van de game, via No Matter Studios:

Aan

Bid tot de goden is een avonturenspel met een open wereld waarin je speelt als een eenzame held die naar de rand van een bevroren, stervende wereld wordt gestuurd om het mysterie achter een eindeloze winter te ontdekken. Als je aankomt met alleen kleding op je rug, moet je de formidabele gevaren die je tegenkomt zien te overleven. Om het evenwicht te herstellen en de aarde vanaf de rand van een afgrond te herstellen, zul je voor vragen komen te staan ​​waar zelfs God het antwoord niet op weet.

Functiegidsen

  • Mega Monster Schaal – Overwin onmogelijke moeilijkheden om naar de top te klimmen en versla de enorme monsters die bij dit land horen.
  • Klimmen, glijden, zwemmen – Je kunt bijna alles beklimmen wat je maar kunt krijgen, van ruïnes en bergen tot enorme monsters die het land bewonen. Klim naar de bergtoppen en glijd vervolgens over de open wereld om voorheen ontoegankelijke locaties te bereiken. Zwem in het ijskoude water om verborgen locaties te ontdekken die geheimen en schatten bevatten, maar blijf niet te lang, anders wordt u misschien uw laatste duik.
  • Verkennen, creëren, overleven – zal alleen bevroren eilandkleding op je rug aankomen – het is aan jou om te overleven. Steek het vuur aan, zoek naar voedsel en zoek naar de uitrusting die je nodig hebt om te slagen tijdens de eeuwige winter. De natuur is niet het enige gevaar, dus maak wapens en versla de volgelingen om de beste uitrusting te krijgen en ga naar de lang geleden vergeten grotten om de geheimen te ontdekken. Overwinning op deze ervaringen Sejehzk om de onmogelijke mogelijkheden die wachten onder ogen te zien.
  • maak je eigen padBid tot de goden Het is een niet-lineair spel waarin je kiest tegen wie je vecht en hoe. Grote monsters kunnen worden geprobeerd in elke volgorde waarmee je het pad kunt bepalen.
  • Ontrafel het mysterie – Waarom stopt de winter niet? Waarom is er niemand teruggekomen? De mysterieuze schilderijen die zijn achtergelaten, verwijzen naar een verhaal waarvan men dacht dat het vergeten was. Om het evenwicht te herstellen en de aarde te herstellen, zul je voor vragen komen te staan ​​waar zelfs de goden het antwoord niet op weten.
  • Prachtig bevroren wereld – Ontdek eindeloze winterlandschappen omringd door met sneeuw bedekte toppen en kruipende mist. De overblijfselen van een oude beschaving liggen voor je, maar laat de angst niet omslaan in verwaarlozing – sneeuwstormen kunnen op elk moment verschijnen en je in een sneeuwstorm begraven. Gelukkig kun je voetstappen achterlaten in de sneeuw en in je voetsporen treden als je verdwaalt.

Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

READ  Walmart Cyber ​​​​Monday-uitverkoop heeft Xbox Series X, PlayStation
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox onthult levensgrote Halo Infinite Warthog
Bij de wereldpremière van de nieuwe 20th Century Studios-film vrije man, Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *