2021 was een wachtspel voor de Dallas Cowboys

Soms is niets doen het moeilijkste. Dingen kunnen vrijwel buiten uw controle liggen en u moet wachten op hun ontwikkeling. Er is vaak weinig zekerheid dat ze op een positieve manier vooruit zullen gaan, maar je moet de zaken gewoon op hun eigen manier laten verlopen.

Dat was zo ongeveer het geval voor Cowboys in Dallas Het is 2021 en het is nog steeds ongeveer hetzelfde. Hoewel het geheugen bedrieglijk kan zijn, is het moeilijk om je een seizoen te herinneren waarin we met zoveel spelers en situaties te maken hebben gehad die ons dwongen om te kijken en te zien wat er gebeurt.

Blessures, schorsingen en COVID-protocollen hebben het hele jaar door invloed gehad op de lijst. Dit was niet indrukwekkender dan de lengte van de verdedigingslinie. Neville Gallimore en Trysten Hill begonnen beide het seizoen op IR of PUP. Daarna raakte DeMarcus Lawrence geblesseerd na de eerste wedstrijd van het seizoen. En alsof dat nog niet genoeg is, zal Randy Gregory vanaf halverwege het seizoen vijf wedstrijden missen.

Op basis van de problemen die de verdediging vorig jaar had, had dit ons kunnen doen geloven dat het aan deze kant van de bal vrijwel een ramp zou zijn. Maar er gebeurde iets grappigs. Ten eerste is verdediging onder Dan Quinn een draaiende machine geworden. Met Tryvon Diggs de grootste factor, leiden ze de competitie in bezwaren en staan ​​ze tweede in fastfood algemeen. Dit hielp de Cowboys naar het huidige 9-4-record en ging drie games vooruit in de NFC East met nog maar vier over.

Toen kwamen we erachter, tot ons groot en opwindend genoegen, dat Dallas het grootste succes had behaald in NFL Draft 2021 In Micha Parsons. De poll crew dacht dat hij veel meer kon zijn dan een traditionele off-the-ball speler. Jerry Jones moet iets extra’s in hun kerstsokken hebben gestopt om dit besef te bereiken. Parsons ging naar de rand om de afwezigheid van Lawrence te dekken, en hij was fantastisch. Hij verzamelde 12 zakken, eindigde als zevende in de competitie, terwijl hij minder snelle schoten speelde om de pass te versnellen, omdat hij ook nog steeds erg belangrijk is in de reguliere LB-linksbackrol. Zijn optreden heeft hem, zoals we nu beseffen, van de Verdedigingsbeginnersspeler van het jaar tot een serieuze DPOY-genomineerde verheven.

Vaak worden beginners gepusht om te beginnen als ze er nog niet klaar voor zijn. Niet alleen was Parsons klaar, maar ook klaar voor het sterrendom, de afwezigheid van Lawrence en een tijdje liet Gregory hem de vlammen aansteken.

READ  Hoe lang duurt het voordat elke resident evil (genummerd) wint?

Een mede-junior, Osa Odighizuwa, leverde ook belangrijke bijdragen terwijl de lijn verdedigingsuitrustingen miste. Het was niet de ultieme schoen die Parsons had, en naarmate het seizoen vorderde, was het lang niet zo effectief. Maar nu Gallimore en Hill terug zijn, lijkt hij te profiteren van een beperktere rol.

Het “Wait For The Missing Players Return”-verhaal is een verhaal dat we eerder hebben gezien met cowboys. Het is niet altijd een die werkt. Dit jaar was dat al het geval in Dallas. overhalen Washington voetbalteam De tweede was voor Lawrence, en de eerste voor zowel Gregory als Gallimore. alle drie Hij scoorde een zak en Gregory dubbelde met de pass, die hij in de lucht schoot en onderschepte. Parsons leek ook te hebben geprofiteerd van meer bedreigingen voor de quarterback, waardoor zijn groep met twee meer werd gevuld, waaronder een gedwongen onhandige poging die Dorance Armstrong terugbracht naar hem voor een cruciale touchdown.

Naarmate de verdediging echter gezonder wordt, behandelt de aanval steeds meer verwondingen. Tyron Smith zal naar verwachting in ieder geval de volgende wedstrijd missen tegen New York GiantsEzekiel Elliott en Tony Pollard lossen hun eigen blessureproblemen op. Elliott miste geen wedstrijd, maar Pollard moest de overwinning van Washington missen. Er is hoop dat hij deze week terugkeert, maar het valt nog te bezien hoe effectief hij zal zijn, zelfs als hij in staat wordt geacht te vertrekken.

Dan is er nog de grote. Dak Prescott zag er niet zo goed uit sinds hij zijn kuit blesseerde in de laatste te verslaan wedstrijd New England Patriots. Gecombineerd met problemen met balbeheer en vaak schokkerig spel voor de aanvalslinie, zorgde de aanval van Dallas ervoor dat de aanval van Dallas een schaduw van de machine was, aangezien het de eerste helft van het seizoen was. Op basis van zijn geschiedenis zou Prescott op een gegeven moment de zaken goed moeten krijgen. Het probleem is alleen hoe lang het gaat duren. Misschien moet hij dingen doorspelen totdat ze weer beginnen te klikken. Het enige wat we kunnen doen is afwachten en hopen dat het eerder vroeger dan later is. De Giants-game is een geweldige kans voor hem om grote stappen te maken. In tegenstelling tot het verslaan van een voetbalteam, is hier geen garantie.

READ  76ers vs Tottenham: wedstrijdkansen, goknotities en voorspelling voor zondag

Naast het wachten op spelers om gelijk te krijgen, is er nog een ander aspect van het seizoen en de play-offs waar de Cowboys moeten wachten. Dit is komma-zaaien. Als de dingen vandaag eindigen, zullen zij het vierde zaad zijn en moeten ze de confrontatie aangaan Rammen in Los Angeles in een wildcard-tour. De Rammen verslaan gewoon Arizona Cardinals Onderweg en het is niet bepaald de wedstrijd die we willen zien.

Die wedstrijd van maandagavond liet de Cardinals echter zakken tot 10-3, slechts één wedstrijd verwijderd van Dallas en in een gelijkspel van drie richtingen met de Cardinals. Green Bay Packers en de Tampa Bay Buccaneers Voor het beste record en als eerste gerangschikt. Hoewel alle drie deze teams op papier eenvoudige schema’s hebben om het seizoen af ​​te sluiten, hebben we genoeg voorbeelden gezien waarin wedstrijden helemaal niet verliepen zoals verwacht. Er is ook nieuws dat Aaron Rodgers een De verwonding aan zijn teen verergerde. Niemand wil dat een speler zo groot als hij plotseling het risico loopt zijn team niet te kunnen leiden. Maar het zou kunnen bijdragen aan een of twee van die meevallers voor de Packers, wat Dallas zou moeten helpen. De Cardinals zullen voor de volgende en laatste wedstrijd van het seizoen in het AT&T Stadium zijn. Een overwinning van de thuisploeg kan een belangrijke stap zijn om hun positie in de play-offs te verbeteren. Twee weken geleden waren velen van mening dat het vierde reekshoofd het beste scenario was voor de Cowboys. Nu moeten ze gewoon afwachten hoe het afloopt. Ze moeten ook voor hun eigen games zorgen en niet het slachtoffer worden van een verlies dat niet zou mogen gebeuren. Als ze kunnen, kunnen dingen op hun pad komen.

READ  Bihar Cop Vinay Tiwari onder dwang in quarantaine geplaatst, zegt Bihar DGP, Patna vs Mumbai politie in Sushant Rajput-zaak

Nog steeds geweldig als. Het is “één spel tegelijk” voor Dallas. Er is zoveel dat ze niet kunnen controleren. Het wachtspel gaat verder. Nu ze echter hun laatste wedstrijdmaand tegemoet gaan, is er genoeg reden om te hopen dat de zaken zullen verbeteren.

More from Madison Garrett
Microsoft kondigt Xbox TV-app en zijn xCloud-streamingstick aan
Microsoft werkt samen met tv-fabrikanten om de Xbox-app binnenkort beschikbaar te maken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *