Premier Narendra Modi Strongman Image

Premier Narendra Modi Strongman Image

Rahul Gandhi tweette vanmorgen een nieuwe video over problemen waarmee het land te maken heeft.

New Delhi:

Het ‘sterke beeld’ van premier Narendra Modi is ‘nu de grootste zwakte van India’, zei congresleider Rahul Gandhi vanmorgen toen hij zijn aanval op de regering verscherpte in zijn nieuwste video over de problemen waarmee het land te maken heeft.

“PM verzon een nep-sterke man om aan de macht te komen. Het was zijn grootste kracht. Het is nu de grootste zwakte van India”, schreef de 50-jarige Gandhi in een tweet terwijl hij een videoboodschap deelde, verwijzend naar de recente botsingen met China in Ladakh waarin 20 Indiase soldaten sneuvelden tijdens de dienst.

In de bijna twee minuten durende video, die twee dagen werd gedeeld nadat de congresleider zei dat India een “hoge prijs zal betalen vanwege laffe acties van de regering”, wordt Rahul Gandhi horen praten over de “strategie van China om de planeet te herstructureren”.

“Chinezen doen niets zonder na te denken over een strategie. In gedachten hebben ze een wereld in kaart gebracht en proberen ze nu de wereld vorm te geven … dat is de schaal van wat ze doen. Dat is wat Gwadar is, dat is Belt and Road. Het is de herstructurering van de planeet, ‘zei meneer Gandhi vandaag.

‘Op tactisch niveau proberen ze hun positie te verbeteren, of het nu Galwan is, Demchok of het Pangong-meer. Ze worden gestoord door onze snelweg, ze willen onze snelweg overbodig maken. En als ze op grotere schaal denken, ze willen iets doen met Pakistan in Kasjmir, ‘voegde hij eraan toe.

READ  Onofficiële Super Mario Odyssey Mod voegt 10 multiplayer toe

De spanningen tussen India en China kunnen niet zomaar worden gedefinieerd als “een grenskwestie”, hoort meneer Gandhi in de clip terwijl hij benadrukt: “Het is een grenskwestie die bedoeld is om druk uit te oefenen op de premier en ze proberen zijn imago aan te vallen . “

“Ze begrijpen dat Narendra Modi, om een ​​effectieve politicus te zijn, het idee van” 56 inch (borst) “moet beschermen en dit is het idee dat Chinezen aanvallen. Ze vertellen de heer Narendra Modi in feite dat ‘als je zeg niet wat we zeggen, we zullen het idee van de heer Narendra Modi als een sterke leider vernietigen ‘,’ zei Rahul Gandhi vandaag.

‘Nu is de vraag hoe zal hij (de premier) reageren … zal hij zeggen dat ik u zal aannemen en zeggen:’ Ik ben de premier. Ik geef niets om mijn imago “… of hij zal bezwijken. De zorg die ik heb is dat premier bezweken is … dat de Chinezen vandaag op ons grondgebied zitten en premier heeft publiekelijk gezegd dat ze dat niet zijn. Tegen mij, het geeft aan dat hij zich zorgen maakt over zijn imago. Als hij de Chinezen laat begrijpen dat ze hem kunnen manipuleren, zal de Indiase premier niet langer voor het land werken ‘, zegt hij verder in de clip.

De aanval van vandaag is de laatste in de reeks opmerkingen van de heer Gandhi die kritiek heeft op de manier waarop de regering de spanningen aan de grens aanpakt en op de nieuwe pandemie van het coronavirus.

READ  Pokemon Sword And Shield's Crown Tundra Expansion introduceert een zeer nuttig nieuw item

Gisteren tweette hij: “BJP heeft leugens geïnstitutionaliseerd. 1. Covid19 door het testen te beperken en sterfgevallen verkeerd te rapporteren. 2. BBP door een nieuwe berekeningsmethode te gebruiken. 3. Chinese agressie door de media bang te maken. De illusie zal spoedig breken en India zal betalen de prijs”.

Vrijdag had minister van Buitenlandse Zaken Jaishankar de heer Gandhi tegengewerkt in een reeks tweets en de berichten afgesloten met een suggestie: “Vraag jezelf af”.

De heer Jaishankar gaf voorbeelden om zijn punten te benadrukken dat India heeft gewerkt om de banden met zijn buren te verbeteren en ook meer gewicht in de geopolitiek te hebben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *