Première datum seizoen 3 van Star Trek Discovery

Première datum seizoen 3 van Star Trek Discovery

Het is veel te lang geleden Star Trek: Discovery sierde onze schermen, maar seizoen 3 van de hitserie keert eindelijk terug naar CBS All Access op donderdag 15 oktober.

Trouw aan de vorm van de ruimtevarende serie, was het een ongelooflijk lange reis om te krijgen Ontdekking Seizoen 3 op het scherm. Het werd daadwerkelijk verlengd voordat het tweede seizoen eindigde, op 27 februari 2019. En hoewel het naar verwachting in mei 2020 zou worden vrijgegeven, nadat de COVID-19-pandemie toesloeg, werd de postproductie vertraagd, wat leidde tot de nu definitieve première in oktober datum.

Seizoen 3 zal ook een korter seizoen zijn dan de vorige twee: seizoen 1 werd uitgezonden in twee delen over 15 afleveringen, van 24 september 2017 tot 12 november 2017 en van 7 januari 2018 tot 11 februari 2018; terwijl seizoen 2 14 afleveringen lang was en liep van 17 januari 2018 tot 18 april 2019; en seizoen 3 duurt 13 afleveringen, van de bovengenoemde datum van 13 oktober tot 5 januari 2021.

Dat betekent dat er bijna anderhalf jaar moet worden gewacht om erachter te komen wat er met Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) en de rest van de crew is gebeurd toen de serie eindelijk terugkeerde. En voor het geval je het bent vergeten, wat eerlijk is omdat het een lang tijd, de korte versie is die om een ​​A.I. apocalyps de bemanning van Ontdekking reisde ongeveer 930 jaar de toekomst in en nam een ​​record van bijna de hele geschiedenis van het universum met zich mee.

In seizoen 3, gestrand en gescheiden, de bemanning van Ontdekking moet omgaan met een gebroken Federatie, nieuwe bedreigingen en natuurlijk veel ontdekken. Deelnemen aan de cast is David Ajala als Cleveland “Book” Booker, een mysterieuze man die samen met Burnham op een rotsachtig strand gaat staan, als de weinige foto’s van het seizoen die tot nu toe zijn verstrekt een indicatie zijn.

READ  Jimmy Butler vraagt ​​$ 20 voor koffie in de NBA-bubbelwinkel

Met het debuut van de geanimeerde op 6 augustus Star Trek: Lower Decks, die 10 afleveringen zal draaien, zal CBS All Access 23 opeenvolgende donderdag van Star Trek inhoud. Het is iets minder dan het schijnbare doel van 52 weken trektocht, die mogelijk zou omvatten: een tweede seizoen van Star Trek: Picard; de in ontwikkeling Star Trek: Strange New Worlds met Anson Mount, Rebecca Romijn en Ethan Peck; en de langdurende Sectie 31-serie met Michelle Yeoh in de hoofdrol; evenals, mogelijk, de CG-animatie Star Trek: Prodigy, die wordt uitgezonden op Nickelodeon. Er is echter een pandemie, dus we kunnen ze vergeven dat ze alleen maar hardlopen Star Trek voor een half jaar.

Star Trek: Discovery ook sterren Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz en Michelle Yeoh. Je kunt hieronder een korte, geanimeerde teaser voor seizoen 3 bekijken:

Stroom Star Trek: Discovery op CBS All Access

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *