Prime Day 2020 Kindle-deals nog beschikbaar: Kindle Paperwhite voor $ 80, $ 75 korting op Kindle Oasis en meer

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over alles wat u moet weten en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste deal krijgt.

Eerste dag is aan het afbouwen, met de grote verkoop van Amazon die vanavond om 23:59 uur PT (2:59 uur ET) eindigt. Maar tot die tijd kun je nog steeds krijgen diepe kortingen op de meeste Amazon Kindle-e-readers. Bovenaan onze lijst staat de korting van $ 50 op de Kindle Paperwhite, waardoor deze slechts $ 80 – $ 5 minder is dan de vorige lage prijs aller tijden van het product. Sinds de start van de verkoop heeft Amazon ook de prijzen verlaagd voor zijn eersteklas Oasis-lezer, de instap Kindle en de Kids Edition Kindle. Voor die laatste kun je $ 35 besparen op de catalogusprijs van $ 110 en ook een gratis case en een jaar Amazon Kid Plus-abonnementsservice krijgen, een waarde van $ 36.

Lees verder: Beste e-reader voor 2020

Bovendien biedt Amazon een tegoed van $ 5 voor “elk Kindle-boek” bij aankoop van bepaalde Kindle-apparaten.

Als je op zoek bent naar andere Amazon-apparaatlijsten, bekijk dan onze dekking van de beste Fire-tabletaanbiedingen.

Dit verhaal is oorspronkelijk eerder gepubliceerd en is bijgewerkt om het aanstaande einde van de verkoop en extra beschikbare producten weer te geven.

David Carnoy / CNET

Dit is het Goudlokje in Amazon’s lijn en onze huidige CNET Editors ‘Choice in de categorie. Hier zijn enkele dingen die we leuk vinden aan de Kindle Paperwhite:

  • Het is 10% dunner en lichter dan de vorige versie.
  • Het heeft een “flush-front” ontwerp met een achterkant gemaakt van een zachter, gripvast materiaal in plaats van hard plastic.
  • Het is een volledig waterdichte Kindle, net als de high-end Kindle Oasis, en heeft een plastic scherm waarvan Amazon zegt dat het breuk- en krasbestendig is.
  • Het heeft ingebouwde Bluetooth, dus je kunt Amazon Audible-audioboeken downloaden en ernaar luisteren met een draadloze hoofdtelefoon.
READ  Tesla Model 3 service na 15.000 mijl, bijna twee jaar

Merk op dat Amazon de Kindle Paperwhite in 2020 zou kunnen updaten (het werd uitgebracht in november 2018). Als en wanneer dat gebeurt, is het onduidelijk hoeveel een upgrade het zal zijn. Er kan bijvoorbeeld USB-C-opladen worden toegevoegd en misschien kan het verlichtingsschema worden bijgewerkt, maar we verwachten geen dramatische upgrades. Lees onze recensie van Amazon Kindle Paperwhite (2018).

Sarah Tew / CNET

De nieuwste versie van Amazon’s instapmodel e-boeklezer, die Amazon simpelweg de Kindle noemt, heeft nu een zelfverlicht scherm en een verbeterd ontwerp. We geven de voorkeur aan de Amazon Kindle Paperwhite, die een scherm met een hogere resolutie heeft (tekst en afbeeldingen lijken wat scherper), waterdicht is en een iets beter verlichtingsschema heeft. Maar als je niet veel wilt uitgeven voor een e-reader, is de standaard Kindle een goede optie, vooral als deze korting krijgt.

Sarah Tew / CNET

De meeste mensen zullen blij zijn met de meer betaalbare Paperwhite voor het lezen van hun Kindle-e-boeken en de basisbehoeften van Kindle, maar als je het beste van het beste wilt met een antireflectiescherm – en het niet erg vindt om er een premie voor te betalen – de Oasis is het misschien wel als het gaat om een ​​premium e-boekapparaat. $ 175 is er een goede prijs voor.

De eersteklas E Ink-e-reader van Amazon is in 2019 bijgewerkt, maar dit Kindle-e-readerapparaat is in principe identiek aan de voorgaand Kindle Oasis behalve één belangrijk verschil: het heeft een nieuw, in kleur instelbaar, geïntegreerd licht waarmee u de kleurtint kunt aanpassen van koel naar warm, afhankelijk van of u overdag of ‘s nachts leest. U kunt ook de schermwarmte zo plannen dat deze automatisch wordt bijgewerkt met zonsopgang en zonsondergang – niet zoals Nachtploegmodus op Apple-apparaten.

READ  Twitch-streamers protesteren tegen haat-inval-dilemma

David Carnoy / CNET

De nieuwste versie van Amazon’s instapmodel e-boeklezer, die Amazon simpelweg de Kindle noemt, heeft nu een zelfverlicht scherm en een verbeterd ontwerp. Met $ 90 kost deze e-boeklezer $ 10 meer dan het vorige model, de Kindle 2016, maar dit Kindle-apparaat is regelmatig te koop voor slechts $ 60. Wij geven de voorkeur aan de Amazon Kindle Paperwhite, die het hoge resolutie scherm heeft (tekst en afbeeldingen lijken wat scherper), waterdicht is en een iets beter verlichtingsschema heeft. Maar als je niet veel wilt uitgeven voor een e-reader, is de standaard Kindle een goede optie, vooral als deze korting krijgt.

De Kids Edition die hier te koop is, bevat een hoesje – er zijn 4 hoesopties om uit te kiezen – samen met een jaar Amazon Kids Plus (FreeTime Unlimited), dat normaal $ 3 per maand kost en je toegang geeft tot honderden kinderboeken. Amazon Kids Plus bevat de complete Harry Potter-serie en het eerste boek uit andere populaire series zoals Artemis Fowl.

Written By
More from Lesley Curry
Kirby-ontwikkelaar HAL Laboratory plaagt nieuwe projecten voor 2021
Dit jaar markeerde de 40ste verjaardag van HAL Laboratory – de Japanse...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *