Xbox bevestigt teleurstellend Halo 5-nieuws

Halo: The Master Chief Collection is een uitstekende optie gebleken voor zowel nieuwkomers in de franchise als oudere fans. Echter, degenen die hopen te zien Halo 5: Guardians toegevoegd aan de collectie hebben pech. Ontwikkelaar 343 Industries heeft nogmaals bevestigd dat er geen plannen zijn om de game toe te voegen aan de algehele compilatie. In een nieuw blogpost, 343 Industries verklaarde dat Halo 4 “is de laatste Halo-titel die we momenteel hebben gepland voor de collectie (sorry dat we je Halo 5 in MCC-dromen verpletteren), dus laten we sterk eindigen!” Voorlopig betekent dat dat fans zullen moeten vasthouden aan de versie die beschikbaar is op Xbox One.

Het is vermeldenswaard dat het gebruik van het woord “momenteel” de deur open laat voor een toekomstige toevoeging aan de compilatie. Dat zal waarschijnlijk niet op tijd komen voor spelers die willen meeslepen in de serie voordat de release van Halo oneindigechter, vooral degenen die op pc spelen, zoals Halo 5 moet nog zijn weg vinden naar het platform.

Halo: The Master Chief Collection is een compilatie met geremasterde games uit de serie, evenals extra inhoud. Interessant genoeg bevat de compilatie wel de bèta voor Halo 5‘s multiplayer, ondanks het feit dat de game zelf niet wordt opgenomen. De Master Chief Collection Oorspronkelijk uitgebracht op Xbox One in 2014, en 343 Studios is de afgelopen jaren doorgegaan met het toevoegen van nieuwe games en patches aan de collectie. De compilatie is vorig jaar ook op pc uitgebracht, en sindsdien zijn er langzaamaan spellen beschikbaar gekomen. Cross-play tussen de twee versies is momenteel niet beschikbaar, maar de functie komt ergens in de toekomst.

READ  De Xbox Series X en S zijn de snelst verkopende gameconsoles van Microsoft, ondanks de beperkte voorraad

Het nieuws valt misschien een beetje tegen, maar Halo-fans hebben in dat opzicht een beetje een moeilijk jaar gehad. Halo oneindig zou dit jaar samen met de Xbox Series X / S verschijnen, maar de game is teruggeschoven naar een releasedatum voor 2021. Gelukkig zullen fans hebben Halo: The Master Chief Collection en Halo 5: Guardians om op het next-gen platform te spelen om ze ondertussen bezig te houden. Verwacht gewoon niet dat dit laatste binnenkort op pc zal verschijnen.

Ben je dat teleurgesteld Halo 5 wordt niet toegevoegd aan De Master Chief Collection? Is dit iets dat je wilde zien? Laat het ons weten in de comments of deel het direct op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Written By
More from Vanessa Hale
Een Xbox-account koppelen aan Discord
Je zult waarschijnlijk problemen tegenkomen als je geen bestand hebt X-Box Een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *