Xbox One-fans hebben nog een laatste kans om GRATIS Hidden Gem te spelen | Gamen | Vermaak

Xbox One Gold-abonnees moeten zich haasten en profiteren van de nieuwste Free Play Days-promotie.

Vanaf nu tot 8 uur ‘s ochtends BST op 12 oktober kunnen Xbox Gold-abonnees drie games gratis downloaden en spelen. Zie het als een gratis verhuur.

De drie gratis spellen omvatten het simulatieracespel Assetto Corsa Competizione en het actiegame Saints Row IV: Re-Elected in de open wereld.

Maar misschien wel het beste van alles is het verborgen juweeltje van Xbox One Blasphemous, een duister platformspel dat zich afspeelt in een nachtmerriewereld.

Een meedogenloze actie-platformgame met bekwame hack’n slash-gevechten die zich afspelen in de nachtmerrie-wereld van Cvstodia ‘, luidt de beschrijving van Blasphemous.

“Verken, verbeter je vaardigheden en voer woeste executies uit op de hordes vijanden die tussen jou en je zoektocht naar de eeuwige verdoemenis staan.”

Als het je niet lukt om het spel uit te spelen, maar na 12 oktober wilt blijven spelen, kun je het spel tegen een gereduceerde prijs ophalen.

Voor een beperkte tijd kunnen Xbox One-gebruikers Blasphemous kopen voor slechts £ 9,99.

De kortingen zijn ook van toepassing op Saints Row IV: Re-Elected en Assetto Corsa Competizione.

Assetto Corsa Competizione is bijvoorbeeld beschikbaar voor de gereduceerde prijs van £ 26,24. Dat is een besparing van 25%.

“Maak je klaar om alle hobbels en stoepranden van bekende circuits te ervaren, waaronder Silverstone, Circuit de Spa-Francorchamps, Brands Hatch, Monza en de Nürburgring dankzij Laserscan-technologie.

“Assetto Corsa Competizione biedt een ongelooflijk niveau van realisme in hun officiële auto’s en op het circuit met meerdere modi waar simracers in kunnen springen, waaronder Endurance en Sprint, in zowel single- als multiplayer-modi.

READ  Microsoft brengt DirectStorage van zijn Xbox Velocity Architecture naar Windows

“Het is tijd om de pits te verlaten en zelf het door de FIA ​​GT3 gehomologeerde kampioenschap te ervaren.”

Saints Row IV: Re-Elected, aan de andere kant, is beschikbaar voor slechts £ 3,99. Dat is een enorme besparing van 75%.

“Vreemde gameplay? Tick. Geweldige wapens? Tick. Gekke superkrachten? Tick. Kwade aliens? Tick. Wacht… wat? Aliens? Ja, het is waar, Saints Row IV: Re-Elected heeft alles en nog wat!

“Je moet het zien om het te geloven – het is hilarisch, actievol plezier en we zouden er nu allemaal een beetje van kunnen gebruiken.

“Speel als de baas van de Saints – president van de Verenigde Staten van Amerika en Puckish Rogue – met nieuwe en oude homies aan je zijde en een arsenaal aan superkrachten en bizarre wapens. Kun jij de wereld redden van de kwaadaardige Zinyak? Herkozen bevat ook twee uitbreidingen: Enter The Dominatrix en How The Saints Save Christmas. “

Written By
More from Vanessa Hale

De markt voor mobiele games bloeit wereldwijd 2020-2027

Fort Collins, Colorado – De Markt voor mobiele games onderzoeksrapport biedt inzichtelijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *