Project Typhoon, Xbox-exclusieve AAA Co-op Open World-game, wordt mogelijk aangekondigd op E3 ​​- gerucht

De enorme first-party portemonnee van Microsoft zal zeker de komende jaren een van de beste wapens in zijn arsenaal zijn, maar het lijkt steeds meer op Xbox-exclusives die ook van anderen buiten die groep zullen komen. Onlangs hebben rapporten gesproken over grote exclusives die worden ontwikkeld door bekende en gevestigde externe ontwikkelaars, van IO Interactive tot Hideo Kojima – en het lijkt erop dat anderen er ook nog steeds naar uitkijken, wat binnenkort kan worden aangekondigd.

Jez Corden van Windows Central viel iemand lastig “Project Typhoon” Sinds enige tijd, en in een recent gepubliceerde versie Artikel – GoederenPraat er wat meer over. Volgens Corden is de exclusieve Xbox-titel in ontwikkeling met een externe partner AAA, en het wordt een coöp-actiegame in een open wereld. Typhoon-project Het had een lange weg in ontwikkeling geclaimd en zou kunnen worden aangekondigd op de Xbox E3-demo op 13 juni, met een huidig ​​​​doellanceringsvenster in 2022.

van oneindige uitstraling naar Starfield, Forza Horizon 5 naar Ik erken , voorteken naar buitenwerelden 2, En nog veel meer, rapporten hebben gesproken over een aantal games die mogelijk in de Xbox E3-pers kunnen verschijnen, en zelfs als sommige van deze rapporten correct blijken te zijn, zal het een zeer volledige show zijn. Voorlopig is dit allemaal niet-geverifieerde informatie, dus wees voorzichtig, maar we zijn zeker benieuwd naar meer.


READ  Watch Dogs Legion 60FPS-update komt naar PS5 en Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale

Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten

Eerder dit jaar maakte Microsoft bekend ZeniMax Media over te nemen voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *