PS5-gamebestandsformaten onthuld, en ze zijn enorm

Begin nu met het plannen van ruimte voor je PS5-games op de SSD van het systeem, want ze gaan veel ruimte in beslag nemen. Het kan zelfs niet lang duren voordat je games moet verwijderen als de bestandsgroottes die Sony heeft onthuld iets te bieden hebben.

Op de PlayStation Direct website, waarmee je PlayStation-games en accessoires rechtstreeks van Sony kunt kopen, Spider-Man: Miles Morales en Demon’s Souls hebben beide een geschatte bestandsgrootte. In het geval van Spider-Man: Miles Morales neemt de standaardversie van de game 50 GB in beslag, terwijl de Ultimate Edition, die een exemplaar van Spider-Man: Remastered bevat, 105 GB in beslag neemt. Demon’s Souls is ondertussen een volledige remake van de PS3-game uit 2009 en neemt ongeveer 66 GB in beslag.

Met updates langs de lijn kunnen deze bestandsgroottes nog groter worden. Games zoals Call of Duty: Modern Warfare hebben deze generatie tot enige controverse geleid vanwege het vergroten van bestandsgroottes van meer dan 100 GB, en met texturen met een hogere resolutie en meer gedetailleerde spelwerelden, lijkt dat alleen maar een groter probleem te worden voor PS5. De capaciteit van 825 GB van het systeem is lager dan die van de PS4 Pro, en hoewel het uitbreidingskaarten ondersteunt om die opslagruimte te vergroten, zijn deze duur en vallen ze waarschijnlijk buiten het budgetbereik van veel gebruikers.

De PS5 komt uit op 12 november in twee versies: een standaardconsole van $ 499 en een digitale editie van $ 399. De systemen zijn verder identiek, dus u zult geen stroom of andere functies verliezen als u ervoor kiest om de ene boven de andere te gebruiken.

Nu aan het spelen: Dark Souls Remake Gameplay-trailer | PS5-showcase

READ  Audio van de chat van Navy Warship met Rafales

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

Ontspan na een dag hard werken bij Ronald Late Night – Deurne Media Groep

Wilt u ontspannen na een dag hard werken? Tijd voor jezelf nodig?...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *