PSA: The Witcher 3 is goedkoop op Xbox One voordat de next-gen upgrade gratis is

De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED heeft ons eindelijk wat van het bovenstaande laten zien The Witcher 3 volgende generatie downloaden Te zien, met meer details in de komende weken voor de lancering. De CDPR-upgrade is gratis voor bestaande eigenaren van de versie van de laatste generatie, het goede nieuws is als u deze nog niet bezit De hekser 3Het is spotgoedkoop nu op Xbox.

Zowel de Standard- als de GOTY-editie van The Witcher 3: Wild Hunt zijn momenteel afgeprijsd in de Xbox Store als onderdeel van de Xbox Black Friday 2022 te koop. Het basisspel kost £ 4,99 / $ 7,99, terwijl de Game of the Year-editie iets duurder is voor £ 6,99 / $ 9,99. Hier zijn de directe winkellinks voor beide versies:

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees verder FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

Als je naast het kleine prijsverschil nog meer redenen nodig had om de GOTY-versie te kopen, heeft de ontwikkelaar bevestigd dat alleen eigenaren van DLC toegang hebben tot de DLC in de next-gen-versie. Dus als je het basisspel bezit, krijg je Basisspel-upgrademaar als je ook de DLC-pakketten bezit – of de GOTY-editie natuurlijk – dan wordt al die inhoud overgedragen naar een nieuwe versie volledige versie Van The Witcher 3 op Xbox Series X | S.

De gratis upgrade van de volgende generatie voor The Witcher 3 komt op 14 december eindelijk binnen een paar weken op bestaande Xbox-platforms. We kunnen niet wachten om dit epische avontuur binnenkort weer te beleven!

READ  Gran Turismo 7 is het bewijs dat Xbox Series X beter is dan PS5

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox 360 Action-RPG ‘Risen’ krijgt in januari eindelijk een nieuwe consolepoort
deelname aan Puur Xbox op mij YouTube Denk aan de Xbox 360-game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *