The Witcher 3 PS5 voegt dit exotische Nilfgaard-pantser uit de Netflix-show toe

The Witcher 3 PS5 voegt dit exotische Nilfgaard-pantser uit de Netflix-show toe

Weet je nog toen de eerste foto’s werden geplaatst vanaf de goochelaar Op Netflix beginnen ze online op te duiken, en mijn fans beginnen dat ook te doen De hekser 3 Hij wees er snel op hoe… vreemd Nilfgaardiaans pantser was? Welnu, als onderdeel van de next-gen update-linkinhoud met de demo, is dit verontrustend gerimpelde pantser toegevoegd aan Geralts PS5-avonturen.

Het duurt maar een seconde, maar in de laatste trailer van de volledige versie kun je een Nilfgaardiaanse soldaat in de verdeeldheid zaaiende outfit zien. Van wat we ons kunnen herinneren, is dit specifieke shot uit een vroege filmscène, waar de Wild Hunt een paar troepen doodt terwijl hij Geralt en Yennefer achtervolgt.

Het is echter onduidelijk of dit slechts een in-game-switch zal zijn, zoals alternatieve outfits voor enkele van de hoofdpersonages van de game. Het zou ons eerlijk gezegd zeer verbazen als het irritante Netflix-schild gamers onder druk zou zetten.

En natuurlijk kan Geralt een pantserset krijgen, ook gebaseerd op het Netflix-ontwerp. In tegenstelling tot de vreemde Nilfgaardiaanse set, denken we dat deze er verdomd goed uitziet.

The Witcher 3 PS5 GeraltNetflix

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *