PUBG Mobile India om uw oude opgeslagen games en aankopen te behouden

PUBG Mobile komt terug in een ietwat opgefriste avatar naar India en trouwe fans van het spel, zoals ik, kunnen niet gelukkiger zijn. De game zal voldoen aan de Indiase regelgeving en een paar wijzigingen aanbrengen om de ervaring meer gelokaliseerd te maken voor de Indiase spelers. Hoewel er geen concrete datum is voor de release van de game, komen er berichten uit verschillende bronnen dat spelers hun opgeslagen games van de algemene versie zullen behouden. Lees ook – PUBG Mobile India comeback-teaser uitgebracht op Instagram, Facebook

Als het recente verslag doen van van InsideReport is om te geloven, PUBG Mobile India zal Indiase spelers hun speler-ID’s teruggeven van de algemene versie, dwz PUBG Mobile. Dus als je in-game items hebt gekocht, zoals skin, jurk, wapens of een royale pas, worden die items hersteld zodra je inlogt op de Indiase versie. Een rapport toont een demovideo die de overdracht van het account van de algemene versie naar de Indiase versie laat zien. Lees ook – De terugkeer van PUBG Mobile kan vertragen omdat PUBG eerst de zorgen van de overheid moet aanpakken

PUBG Mobile India om alle eerdere in-game aankopen terug te geven

Als dit rapport op afstand waar is, kan de ontwikkeling een grote hulp zijn voor spelers van PUBG Mobile India. PUBG Mobile bestond meer dan twee jaar en heeft veel spelers in het spel geïnvesteerd. Van skins tot passen tot speciale items, PUBG Mobile bood veel op maat gemaakte ervaringen voor spelers tegen bepaalde prijzen. Hoewel deze items het karakter van de speler onderscheidden, gaven ze hem geen oneerlijk voordeel ten opzichte van anderen.

READ  Sega brengt een nieuw spel uit met in de hoofdrol Hatsune Miku

Wat PUBG Mobile India betreft, de game zal in wezen hetzelfde zijn, maar een paar aanpassingen bevatten die passen bij het Indiase publiek. Om te beginnen begint het spel met volledig geklede personages en verzacht het de gewelddadige elementen, mogelijk om beter bij jongere spelers te passen. Bovendien zien spelers speciale in-game content met Indiase thema’s.

PUBG Mobile India zou de verboden accounts echter niet migreren van de wereldwijde versie van het spel. De accounts die voor 10 jaar zijn geblokkeerd, moeten nieuwe accounts met nieuwe ID’s maken om het spel te kunnen spelen. Dit is in zekere zin een zegen voor spelers, aangezien ze opnieuw kunnen beginnen. Dat gezegd hebbende, kunnen we verwachten dat de game sterke anti-cheat-handhavingen behoudt om een ​​eerlijke game-ervaring te garanderen.

Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile kondigt samenwerking aan met K-Pop Group Blackpink

PUBG Corp. en Tencent Games hebben een nieuw onthuld PUBG Mobile samenwerking...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *