PUBG Mobile onthult grafische boost, nieuwe gebruikersinterface in versie 1.0


(Pocket-lint) – PUBG Mobile heeft aangekondigd dat het versie 1.0 gaat uitbrengen, waarbij hij de draak steekt met het feit dat de game tot nu toe genummerd is onder 1. PUBG noemt de ervaring Beyond ACE

De nieuwe update zal een reeks grafische updates brengen voor veel aspecten van het spel. Dat gaat karakters veranderen om ze gedetailleerder en mooier te maken, maar het brengt ook updates in de gameplay.

Dat zorgt voor meer detail in de speelbare omgevingen, meer details en schaduwen, betere schaduwen en dingen als wolken, gras en waterdetails krijgen allemaal meer details.

Er zijn ook verbeterde graphics rond parachutespringen aan het begin van elk spel, maar gooien en spritten worden ook vernieuwd.

Er zijn ook betere graphics rond wapens, met nieuwe snuitflits-graphics en rook die meer realisme en detail krijgt.

PUBG Mobile zegt dat het de beste ervaring zal bieden op mobiele apparaten en de nieuwe update zal arriveren wanneer de 90Hz-modus beschikbaar wordt voor alle spelers, maar we verwachten ook dat een breder scala aan grafische opties wordt ingeschakeld. Tot nu toe werden sommige van de beste instellingen niet echt ondersteund in de game.

Er wordt ook beweerd dat de vertraging zal worden verminderd dankzij nieuwe technologie├źn, waardoor de game voor iedereen sneller zou moeten spelen, met veel voordelen voor degenen met hardware uit het lage en middenbereik.

“We willen al onze spelers bedanken voor hun deelname aan onze reis naar de 1.0-lancering. Gedurende het ontwerp- en ontwikkelingsproces zijn we onvermurwbaar geweest om de iconische PUBG Mobile IP en stijl te behouden, terwijl we doorgingen met innoveren. om de ultieme ervaring voor mobiele apparaten te bieden “, aldus een woordvoerder van PUBG Mobile.

READ  Tussen ons: gratis downloaden en spelen op mobiel, pc en Mac

“Hoewel dit de lancering van 1.0 is, is dit zeker niet het einde van de ontwikkeling. Het nieuwe tijdperk van PUBG Mobile is een nieuw begin en we hebben zoveel meer opwindende updates voor fans die we binnenkort zullen delen.”

Bovenop de betere looks is er een nieuwe gebruikersinterface, onderverdeeld in drie verschillende gebieden: de game, social media en de winkel, zodat je op elk moment precies kunt zien waar je bent. U kunt van het ene gebied naar het andere vegen.

1/3PUBG Mobile

Je kunt ook de gebruikersinterface aanpassen, zodat je de elementen die je niet hoeft te zien, kunt verwijderen en hopelijk een persoonlijkere versie van de game kunt krijgen.

Ten slotte zegt PUBG Mobile dat er een verrassing is in versie 1.0 die het niet echt heeft aangekondigd. Dit is het deel van de update dat eigenlijk de “New Era” is en wordt bewaard voor wanneer de nieuwe versie op 8 september uitkomt.

Er wordt gedacht dat het een nieuwe Erangel-kaart zal zijn, iets dat al lang wordt geplaagd en beschikbaar is in de b├Ęta van het spel. Dat zou verbeterde graphics op die kaart moeten brengen, met vernieuwde gebouwen en andere objecten.

We zullen u alle details geven zodra de nieuwe update uitvalt en we zullen u ook op de hoogte houden van toekomstige upgrades.

Geschreven door Chris Hall.

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *