Publiceer het SINC-schoolresultaat 2022; Hier leest u hoe u resultaten kunt controleren en downloaden

Resultaat Synekschool: Het National Testing Agency (NTA) heeft de herziene resultaten voor de All India Sainik School bekendgemaakt. Alle kandidaten die deelnamen aan het examen dat op 9 januari 2022 werd gehouden, kunnen het resultaat controleren en downloaden via de officiële website van AISSEE – https://aissee.nta.nic.in. Naast het resultaat heeft de NTA ook de antwoordsleutel voor AISSEE 2022 bekend gemaakt.

Volgens de officiële kennisgeving: “School-, klas-, geslachts- en categorieverdienstenlijsten worden weergegeven op de respectieve Sainik Schools-websites. Geschiktheidscriteria, zelfverklaring en andere in aanmerking komende documenten die aanvragers moeten indienen. “Kandidaten die worden uitgenodigd voor counseling moeten worden gecontroleerd aan de hand van de criteria vastgesteld door de Sainik School Association. In de latere stadia van het toelatingsproces”. Agency (NTA) in 360 centra, gevestigd in 167 steden in heel India, voor toelating tot klasse VI en klasse 9 van de 33 Sainik-scholen in het land. Klasse 6-examen is uitgevoerd in de volgende 13 talen: Assamees, Bengaals, Engels, Gujarati, Hindi, Kannada, Malayalam, Marathi, Odia, Punjabi, Tamil, Telugu en Urdu.

SINC Schoolresultaat 2022

Hier is de directe link om het AISSEE 2022-resultaat te controleren – Klik hier

AISSEE-resultaat downloaden: hier leest u hoe u dit kunt controleren

  • Stap 1: Om het AISSEE 2022-resultaat te controleren, moeten kandidaten de officiële website van ALL INDIA SAINIK SCHOLEN toelatingsexamen bezoeken.
  • Stap 2: Scroll vervolgens op de startpagina naar beneden en klik op de link met de tekst “AISSEE 2022-NTA-score”.
  • Stap 3: Er wordt automatisch een nieuwe pagina geopend.
  • Stap 4: Voer het aanvraagnummer, DOB en pincode in om het resultaat te controleren.
  • Stap 5: Het resultaat verschijnt dan op het scherm.
  • Stap 6: Bewaar en print de resultaten voor toekomstig gebruik.

Kandidaten wordt aangeraden de informatiebrochure op de NTA-website te raadplegen. Als kandidaten problemen ondervinden, kunnen ze 0114075 9000 of 011 69227700 bellen of schrijven naar het National Testing Agency (NTA) op [email protected] Kandidaten wordt ten zeerste aangeraden de officiële website regelmatig te bezoeken voor nieuwe updates en meer informatie.

Foto: shutterstock/acteur

READ  MediaCreationTool.Bat, een gratis en open source alternatief voor het downloaden van Windows 11
Written By
More from Eda Greene
Hoe te downloaden in IOS en Android, is het veilig of niet?
HuraWatch is een webgebaseerde applicatie die ook kan worden gebruikt op Android...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *