Pumped BMX Pro is uitverkocht, alle opbrengsten gaan naar een liefdadigheidsinstelling in het VK

Het Britse BMX-team nam een ​​reeks medailles mee naar huis van de Olympische Spelen van dit jaar in Tokio, en om dat te vieren, Curve Digital en Yeah Us! De Spelen bieden 2019 Pumped BMX Pro Cycling aan met een enorme korting – de opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan een in het VK gevestigde liefdadigheidsinstelling die jonge mensen met een handicap helpt bij BMX.

Vanaf nu tot 25 augustus is de Pumped BMX Pro te koop met 80% korting, waardoor het $ 2,99 / £ 2,99 of gelijkwaardig is in de regio. Het is een zijwaarts scrollend spel in Arcadey Trials-stijl waarbij het doel is om zoveel mogelijk slechte trucs te scoren terwijl je met hoge snelheid naar beneden glijdt. Er zijn 60 niveaus om te beheersen, samen met meer dan 40 trucs om te leren, en veel ragdoll-fysica voor als je een opening niet goed beoordeelt en een boom laat crashen.

Verkoopopbrengst zal ten goede komen Toegang tot sport, een in het VK gevestigde liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft gemeenschapssport meer inclusief te maken voor jongeren met een handicap, meisjes, vrouwen, leden van etnische minderheden en economisch achtergestelde jongeren. Curve Digital heeft ook aangekondigd dat de uitgever, naast het geld dat wordt opgehaald met de Steam-verkoop, ook £ 5.000 doneert aan Access Sport.

“We zijn allemaal bij Curve verheugd om een ​​rol te spelen bij het helpen van Access Sport om zijn doelen te bereiken, en natuurlijk om het enorme succes van de populaire BMX-bases in Tokio te vieren”, aldus John Clark, CEO van Curve Digital.

READ  Stardew Valley 1.5-update is 'in the home stretch'

je kunt vinden BMX Pro-pompen op SteamWe hebben de beste sportgames gevonden om op de computer te spelen en hebben ze in een geschikte lijst gezet die je kunt lezen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “BMX Pro verkocht, alle opbrengsten gaan naar een liefdadigheidsinstelling in het VK”, “type”: “news”, “category”: ” pumped-bmx- pro”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “Curve Digital”, “genre”: “Sports”, “title”: “Pumped BMX Pro” “,” Soort “:[“Sports”,”Indie”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Trump dringt er bij land op aan om volledig te openen: “We zullen nooit sluiten”
President Donald Trump spreekt tijdens een evenement met studenten, docenten en beheerders...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *