Pune Man draagt ​​masker gemaakt van goud ter waarde van bijna Rs. 3 Lakh

Pune Man draagt ​​masker gemaakt van goud ter waarde van bijna Rs. 3 Lakh

Shankar Kurade heeft een masker gemaakt van goud ter waarde van Rs 2,89 lakh.

Pune:

Een inwoner van Pimpri-Chinchwad in het district Pune, Shankar Kurade, heeft een masker van goud ter waarde van Rs 2,89 lakh te midden van de coronaviruspandemie.

‘Het is een dun masker met minuscule gaatjes, zodat er geen ademhalingsproblemen zijn. Ik weet niet zeker of dit masker effectief zal zijn’, zei meneer Kurade.

De heer Kurade draagt ​​graag gouden ornamenten en zijn handen en nek zitten vol met sieraden.

Dit unieke idee trof hem al snel nadat hij op social media een man een zilvermasker zag dragen.

“Ik zag een video op sociale media van een man in Kolhapur die een zilveren masker droeg en toen kwam een ​​idee bij me op om een ​​masker van goud te hebben. Ik sprak met een goudsmid en hij gaf me dit vijf en een half pond gouden masker in een week ‘, zei meneer Kurade.

“Al mijn familieleden houden van goud, als zij het ook eisen, dan zal ik het ook voor hen laten ontwerpen. Ik weet niet of ik zal worden besmet met een coronavirus dat een gouden masker draagt ​​of niet, maar volgens alle regels van de regering kan de verspreiding van virussen voorkomen ‘, zei hij.

READ  Chrono Trigger kan nu officieel worden gespeeld om 21:9 op Steam

Van kinds af aan is Shankar Kurade dol op gouden sieraden en daarom draagt ​​hij gouden ringen in alle vingers, gouden armbanden om zijn pols en enorme gouden kettingen om zijn nek.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *