Automatisch in-app-inhoud downloaden in iOS 16.1 (over tijd)

Vind jij het ook vervelend als apps eerst (veel) extra data moeten downloaden voordat je er gebruik van kunt maken? Met name games willen ook noodzakelijke updates pushen nadat je de app hebt gedownload. In iOS 16.1 verandert dit en kan je iPhone direct na het installeren van de app automatisch in-app-content downloaden.

Lees verder na de aankondiging.

Download in-app-inhoud automatisch in iOS 16.1

Het lijkt geen heel speciale functie, maar als je regelmatig games speelt, is het best handig. In iOS 16.1 gaan Iphone Download vanaf nu automatisch in-app-content voor je apps. Tenminste, als de nieuwe schuifregelaar is ingeschakeld.

Als je nu een spel speelt zoals Genshin-effect Je kunt de app direct starten, maar voordat je hem daadwerkelijk kunt starten duurt het lang. De applicatie zal (na het opstarten) eerst een enorme hoeveelheid extra data downloaden.

App Store: apps hebben limieten voor de bestandsgrootte

Nu vraag je je misschien af ​​waarom apps al die extra gegevens niet al in een bestand hebben app Winkel. Dat komt omdat apps in de App Store een maximale bestandsgrootte hebben (momenteel 4 GB). App-makers omzeilen deze limieten door een heleboel extra gegevens te downloaden na installatie van de app.

Het nadeel hiervan is dat je de app vaak pas (volledig) kunt gebruiken als je iPhone klaar is met het downloaden van alle extra data binnen de app. Dus als je onderweg bijvoorbeeld geen wifi hebt, kun je geen bestanden downloaden of de app gebruiken. Tenzij je alle data verzamelt via je gsm-abonnement, maar dat wil je bij grote bestanden vaak niet.

Dat gaat veranderen in iOS 16.1. U kunt dan de schuifregelaar gebruiken om aan te geven of uw iPhone automatisch in-app-inhoud moet downloaden wanneer u een app installeert. Als je de app meteen wilt gebruiken, moet je soms wat langer wachten dan normaal. Maar het voordeel is dat de app altijd volledig is bijgewerkt met alle inhoud van de app.

Lees verder: iOS 16.1 beta 3 – Je kunt dit binnenkort op je iPhone doen!

iOS 16.1

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple nieuws? Meld je dan bij ons aan Het nieuws. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

More from Madison Garrett
Square Enix presenteert lente 2021: Everything Announced, inclusief de Black Panther in Marvel’s Avengers
De eerste shows van Square Enix zijn officieel gearriveerd en begonnen met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *