Queens Assemblyman berispt wegens schending van het anti-intimidatiebeleid

Queens Assemblyman berispt wegens schending van het anti-intimidatiebeleid

Assembly-spreker Carl Heastie (D-Bronx) berispte donderdag Assembler Michael Miller van Queens, die zijn democratische voorverkiezing verloor wegens herverkiezing, wegens het schenden van het anti-intimidatiebeleid van de staat.

De actie van Heastie kwam nadat de Ethische Commissie van de Assemblee had vastgesteld dat Miller zich bemoeide met een onderzoek naar een klacht over intimidatie tegen hem en getuigen had geïntimideerd.

Stafmedewerkers hoorden Miller praten over de vertrouwelijke sonde, speculerend over welke de klacht indiende en opscheppen dat zijn advocaat hem vertelde dat hij zijn aanklager voor smaad en laster kon aanklagen, zei het ethisch panel.

Na de acties van Miller weigerde een medewerker om te worden geïnterviewd, zo bleek uit het onderzoek.

“Michael G. Miller heeft de vertrouwelijkheid van het onderzoek geschonden op een manier die potentiële getuigen heeft geïntimideerd”, zegt voorzitter van de Assembly Ethics Committee, Jo Anne Simon (D-Brooklyn).

Heastie accepteerde de bevindingen en berispte Miller in een krachtig geformuleerde klap.

‘Uw gedrag is in strijd met het beleid van de Vergadering dat intimidatie, discriminatie en vergelding verbiedt en niet in overeenstemming is met de gedragsnormen waaraan leden van de Vergadering moeten worden gehouden’, zei Heastie.

De spreker zei dat Miller – die met 27 punten verloor van uitdager Jenifer Rajkumar in de Democratische voorverkiezingen van 23 juni in de 38e n.Chr. In Woodhaven, Richmond Hill, Ozone Park en Ridgewood – een aanvullende opleiding zou moeten volgen met betrekking tot de wet tegen vergelding en dat de Vergadering zal een “klimaatonderzoek” uitvoeren onder de staf in zijn kantoor.

Miller weigerde commentaar.

READ  UPSC Civil Services Exam Results 2019 verklaard: Pradeep Singh tops, checklist

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *