Race als een pro met Logitech’s Xbox G920 stuur- en pedaalset voor $ 235 (bespaar $ 115)

Dell biedt nu Logitech G920 RijschoolCE-racestuur met pedalen voor Xbox One In $234.99 verzonden. Dat is de laatste tijd rond de $ 350, hoewel het momenteel is gedaald tot $ 250 rechtstreeks Terwijl Amazone Het komt bijna overeen met onze belangrijkste transactie op $ 3,50, verre van een historisch dieptepunt. De G920 is ontworpen om je onder te dompelen in de opwinding van Xbox One- en pc-racen en combineert een dual-gemotoriseerd racestuur met drie responsieve pedalen. De interne motoren simuleren de kracht en het gevoel van echt rijden. De met de hand gestikte lederen buitenkant voelt en ziet er ook geweldig uit. Je vindt er ook een d-pad en Xbox-knoppen die naadloos in het ontwerp zijn ingebouwd, want uiteindelijk is de G920 hier om je te helpen je virtuele races te besturen vanuit het comfort van je eigen huis. geclassificeerd 4,7 / 5 sterren. Ga hieronder voor meer.

Meer PlayStation-fans? U kunt uw PS5/PS4-compatibele model registreren voor: Alleen maar 1 dollar extra. Het is momenteel een bestand #1 bestseller op Amazon, maar door deze lijst af te werken, worden ook enkele budgetvriendelijke opties voor een proefrit onthuld. Onze favoriete ranglijst staat op de tweede plaats, met compatibiliteit met Xbox, PS4 en pc in Alleen maar $ 95. Het biedt ook dual-motor simulatie met spiraalvormige tandwielen om je een meeslepend racegevoel te geven. Je zult hier geen pedalen vinden, maar voor minder dan de helft van wat de baanbrekende deal je zal opleveren, is het een geweldige manier om je teen in het water te dompelen voordat je investeert in een meer grondige setup.

READ  Fall Flat krijgt PS5- en Xbox Series X / S-releases "zeer binnenkort"

Het maakt niet uit met welk apparaat je werkt, je kunt allerlei innovatieve manieren vinden om te verbeteren in onze gids voor de beste pc-gamedeals. Vandaag zagen we alleen wat opwindende besparingen op de nieuwste monitoren van GIGABYTE, AOC en meer vanaf $ 116. Maar als je op zoek bent naar een complete revisie, bekijk dan deze ABS-desktops eens 500 dollar korting.

Meer over het Logitech G920 stuur:

Werkt op Xbox Series X, Xbox One en pc – Driving Force is gebouwd voor de nieuwste racegametitels voor de Xbox Series X- of Xbox One-console. Voeg momentum toe aan je keuze van controller en misschien wil je nooit meer racen met een normale controller. G920 driving force pro werkt ook op pc met bepaalde titels

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s, recensies en meer!

Written By
More from Vanessa Hale

Dirt 5-prestatiemodus op Xbox Series X werkt nu net zo goed als PS5

Dankzij de nieuwe 2.00-update zou de Xbox Series X Performance Mode van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *