RailTech.com geeft gratis het tijdschrift European Year of Rail uit

Deze week publiceerde het zustervakblad RailTech.com een ​​speciaal RailTech Europe Magazine dat geheel gewijd was aan het Europese Jaar van de Spoorwegen. Het gratis magazine bevat belangrijke interviews en verhalen over dit bijzondere jaar, dat als doel heeft de spoorsector groen en toekomstig te maken om het aandeel vervoerde passagiers en vracht te vergroten.

In het licht van de 40ste verjaardag van de oprichting van de TGV, duikt het magazine in de ontwikkeling van nieuwe hogesnelheidstreinen in verschillende landen en verschillende landen. Het bespreekt ook de Europese strategie voor intelligente mobiliteit, die tot doel heeft de hogesnelheidstreinen tegen 2050 te verdrievoudigen.

Maurizio Castelletti van de Europese Commissie legt uit of deze spoorwegdoelstellingen haalbaar zijn, en Delphine Grandsart van de European Passenger Union benadrukt het belang van een passagiersperspectief bij het overstappen op het spoor, en Monica Heiming, directeur van de EIM Trade Association of Infrastructure Managers, benadrukt dat het jaar moet zijn De spoorwegkwestie is meer dan alleen marketing.

RealTech Europe 2021

Tijdens RailTech Europe 2021 // LIVE, dat plaatsvindt van 30 maart tot 1 april, staat de eerste dag geheel in het teken van het thema van het Europese Spoorwegjaar. Sprekers van de top van de Europese Commissie zullen inzichten delen over plannen en doelen op het hoofdpodium, en UIC, de verschillende infrastructuurbeheerders en andere experts in de Tech-fase zullen presenteren hoe de praktische aanpak werkt.

Het magazine is gratis te downloaden via onderstaande link:

Download RailTech magazine hier

Lees ook:

More from Madison Garrett
Heeft Red Dead Redemption Remastered net gelekt?
Deed Red Dead Redemption Geremasterd gewoon lekken? Een nieuw lek doet de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *