Rainbow Six Siege op weg naar Xbox Game Pass, suggereert teaser

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege lijkt op weg te gaan naar de Xbox Game Pass-abonnementsservice van Microsoft – althans volgens een recent bericht van het officiële Twitter-account van Xbox Game Pass. De tactische shooter van Ubisoft heeft bijna een half decennium van succes genoten sinds zijn debuut eind 2015, met een competitieve basis en consistente gratis updates die tot nu toe meer dan 60 miljoen spelers hebben getrokken. En nu na de hoogste pieken in het aantal spelers, lijkt het meer op Xbox One te verwelkomen.

De eerste teaser van zijn aankomst komt via een cryptisch tweet van het bedrijf, met een afbeelding van een kasteelbelegering, met zes regenbogen boven hun hoofd. De deal zou een invloedrijke nieuwe eigenschap kunnen toevoegen aan het Xbox Game Pass-aanbod, dat tot op de dag van vandaag een van de meest gespeelde shooters op het platform is.

Rainbow Six Siege staat al een aantal jaren in de schijnwerpers, met een unieke aanvallers-versus-verdedigers-dynamiek, gekoppeld aan driemaandelijkse seizoensupdates. Tactisch vuurgevechten, vernietigbare omgevingen en een groeiend web van Operation-synergieën blijven altijd lonend, zelfs als het een steile leercurve voor nieuwkomers is.

Prime Day is misschien voorbij, maar deze 25 deals zijn nu nog beschikbaar!

Met zijn komst lijkt Rainbow Six Siege te bundelen binnen het vaste maandelijkse bedrag van $ 10, en voegt hij zich bij meer dan 100 titels die zijn opgenomen in de Xbox Game Pass-bibliotheek. Het zou slechts enkele weken voor zijn debuut van de volgende generatie arriveren, met ondersteuning voor Xbox Smart Delivery, wat betekent dat er gratis upgrades naar de 4K, 120 FPS-versie op Xbox Series X en Xbox Series S zijn.De titel zou ook een van de weinige Ubisoft-titels op Xbox Game zijn. Pass, hoewel waarschijnlijk uitsluitend beperkt tot zijn Xbox One-service, gezien de diepe banden van de uitgever met zijn eigen Uplay-platform op Windows-pc’s.

READ  Xbox-fans roepen op tot einde van Xbox Live Gold

Het is het beste om alert te blijven op een formele aankondiging van Microsoft, aangezien de volgende ronde van Xbox Game Pass-toevoegingen waarschijnlijk de komende dagen zal worden aangekondigd.

Inbreuk en duidelijkTom Clancy’s Rainbow Six Siege

Verslavende, uitdagende schietactie

De hitshooter van Ubisoft is heter dan ooit, met spannende tactische gameplay en regelmatige gratis updates. Rainbow Six loopt door 2020 met miljoenen spelers en vertraagt ​​niet.

Written By
More from Vanessa Hale
De Xbox Series X-exclusieve RPG onthult nieuwe details in de vacatures
Nieuwe details over een aankomende RPG die exclusief zal zijn voor Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories