Samsung Galaxy S21 5G lekt volledig met nieuwe camerabobbel, plat scherm

Geruchten over de Samsung Galaxy S21-serie zweven al een tijdje rond en met nog drie maanden te gaan tot de aankondiging blijft er veel verwarring bestaan. Gelukkig, Steve Hemmerstoffer is hier met de allereerste weergaven van de volgende generatie vlaggenschepen van Samsung.

Samsung heeft een nieuwe camerabobbel in de maak

Vandaag afgebeeld is de standaard Galaxy S21 5G model. Het heeft een herziene look die draait om een ​​geheel nieuw camera-ontwerp dat een meer unieke look creëert.

Samsung heeft de nogal saaie volledig zwarte camerabobbel vervangen die op de Galaxy S20 met een die overeenkomt met de kleur van de telefoon. Elke individuele sensor wordt in het gebied gemarkeerd, net als de Galaxy Note 20 Ultra, en de bult zelf buigt over het metalen frame.

Er lijken geen plannen te zijn om in 2021 extra camera’s toe te voegen – Samsung heeft de Galaxy S21 uitgerust met drie camera’s aan de achterzijde, hoewel de gebruikelijke sensorupgrades voor betere resultaten te verwachten zijn.

De Galaxy S21 lijkt veel op de Galaxy S20 aan de voorkant

Samsung ontving lof voor het minimalistische ontwerp van het frontpaneel dat op de Galaxy S20 werd geïntroduceerd, en deze gelekte weergaven suggereren dat het Zuid-Koreaanse bedrijf alles heeft overgenomen.
De 5G Galaxy S21 ziet er bijna identiek uit als zijn voorganger dankzij de aanwezigheid van een 6.2-inch geperforeerd scherm. Samsung heeft weer dunne bezels geïmplementeerd en de kin lijkt wat slanker te zijn.

Dit alles betekent dat de Galaxy S21 en Galaxy S20 bijna exact hetzelfde formaat hebben. Beide telefoons zijn 151,7 mm lang en 7,9 mm dik zonder rekening te houden met de camerabobbel, hoewel er een klein verschil in breedte is: de Galaxy S21 is 71,2 mm breed, terwijl de Galaxy S20 slechts 69,1 mm breed was.

READ  Hoofd WhatsApp over uitbrengen iPad-app: 'We zouden het graag doen'

Andere kenmerken die zichtbaar zijn in de renders zijn onder meer een naar beneden gerichte luidspreker en een USB-C-connector. Aan de rechterkant zitten de gebruikelijke aan / uit-knop en volumeknop. Zoals dit jaar het geval was, is er geen hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

Samsung Galaxy S21 specificaties en functies

De Samsung Galaxy S21 zou moeten worden gelanceerd met de aankomende Snapdragon 875 in de Verenigde Staten en de volgende generatie Exynos 1000 of 2100 in Europa en andere internationale markten.

Die chipsets zullen waarschijnlijk worden gekoppeld aan minimaal 12 GB RAM en 128 GB opslag, hoewel andere configuraties met meer opslag en mogelijk extra RAM ook beschikbaar zouden moeten zijn.

Wat de batterij betreft, wordt verwacht dat de Galaxy S21 wordt geleverd met dezelfde 4000 mAh-batterij die in de Galaxy S20 wordt gebruikt. Ondersteuning voor voedingsadapters van 25 W wordt ook verwacht, hoewel deze mogelijk niet in de doos zijn inbegrepen.

Written By
More from Lesley Curry
Tesla Model 3 service na 15.000 mijl, bijna twee jaar
Ik heb net meer dan 15.000 mijl gereden in mijn 2019 Tesla...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *