Rajasthan Chief Justice Indrajit Mahanty heeft Coronavirus-positief getest: Ashok Gehlot

Op zaterdag nam Justice Mahanty, 59, deel aan een evenement op Onafhankelijkheidsdag

Jaipur:

De opperrechter van het Hooggerechtshof van Rajasthan, Indrajit Mahanty, heeft positief getest op het coronavirus, vertelde minister-president Ashok Gehlot zaterdag in een tweet en wenste hem een ​​spoedig herstel.

“Ik heb de opperrechter van het Rajasthan High Court, Sh. Indrajit Mahanty, positief getest op COVID-19 … bezorgd over zijn gezondheid. Wens hem een ​​spoedig herstel”, tweette de heer Gehlot.

Dit komt een dag nadat vijf medewerkers van het Hooggerechtshof positief hadden getest op het dodelijke virus dat meer dan 49.000 mensen in het land heeft gedood.

Op zaterdag nam rechter Mahanty, 59, deel aan een evenement op Onafhankelijkheidsdag bij de rechtbank, dat werd bijgewoond door rechters, gerechtsdeurwaarders en ongeveer 100 advocaten.

De autoriteiten hebben er bij de aanwezigen op aangedrongen zich zondag te laten testen op het virus. Een medisch team zal het kantoor van de Rajasthan High Court Bar bezoeken om de tests uit te voeren.

India meldde vandaag 65.002 nieuwe gevallen van coronavirus in de afgelopen 24 uur, waarmee het totale aantal gevallen op 25,26,192 komt. Het land meldde 996 doden in dezelfde periode, waarmee het totale aantal dodelijke slachtoffers op 49.036 kwam, blijkt uit overheidsgegevens.

Rajasthan heeft meer dan 58.900 gevallen van coronavirus gemeld, waaronder 846 doden, sinds de ziekte eerder dit jaar het land binnenkwam.

READ  Rockstar Games neemt het eerder verboden modding-team over - Ars Technica

Verschillende beroemde persoonlijkheden, waaronder minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah, hoofdminister van Madhya Pradesh Shivraj Singh Chouhan, Bollywood-acteurs Amitabh Bachchan en zijn zoon Abhishek, zijn genezen nadat ze besmet waren met het virus.

Eerder deze week stierf de beroemde Urdu-dichter Rahat Indori, die coronavirus-positief was, aan een hartstilstand.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *