Rajasthan: Sachin Pilot On Ashok Gehlot’s Attacks: Never Used beledigende taal

Rajasthan: Sachin Pilot sprak vanmiddag de media toe.

Jaipur / New Delhi:

Sachin Pilot, die zijn opstand van een maand beëindigde na een ontmoeting met Rahul Gandhi en Priyanka Gandhi Vadra op maandag, zei vandaag dat hij geen kwade wil droeg tegen Rajasthan Chief Minister Ashok Gehlot, die hem had gebeld “Nikamma (nutteloos) “en beschuldigde hem van samenzwering met de BJP om zijn regering neer te halen.

“Ik heb bepaalde waarden van mijn familie overgenomen. Het maakt niet uit hoeveel ik tegen iemand ben, ik heb nog nooit zo’n taal gebruikt”, zei Sachin Pilot, toen hem werd gevraagd naar de “Nikamma” commentaar.

“Ashok Gehlot-van de is ouder dan mij en ik respecteer hem persoonlijk, maar ik heb het recht om werkgerelateerde zorgen aan de orde te stellen. ‘

Hij was het er niet mee eens dat zijn pech met meneer Gehlot te ver onherstelbaar was gegaan. De Chief Minister noemde hem in meerdere aanvallen op zijn voormalige plaatsvervanger “nikamma, naakara (nutteloos) “en beschuldigde hem ook van” paardenhandel “of het sluiten van deals met de BJP tegen de regering van het Congres.

‘Ik koester geen persoonlijke wrok’, zei hij.

De heer Pilot lanceerde een opstand nadat hij op 10 juli door de Rajasthan Special Operations Group – die rapporteert aan de Chief Minister – was gevraagd om vragen te beantwoorden over beschuldigingen van MLA’s die werden omgekocht om zich tegen het Congres te keren en de regering waarin hij zat ten val te brengen. Plaatsvervangend hoofdminister.

Nadat hij in opstand was gekomen en vergaderingen van de heer Gehlot had overgeslagen, werd hij ontslagen als plaatsvervangend hoofdminister en chef van het Rajasthan Congres, posten die hij misschien niet meer terugkrijgt.

READ  Battlefield 6 onthult dat de timing van het evenement eindelijk is versmald via het Twitter-rijm

“Ik heb voor de partij gewerkt en ik zal voor de partij blijven werken. Ik heb geen post geëist. Ik had bepaalde klachten waarover het opperbevel van de partij mij de volledige verzekering heeft gegeven”, zei de heer Pilot.

Gevraagd om te reageren op speculatie dat hij gedwongen was om met zijn partij op te lappen nadat hij door de BJP was ‘gedumpt’ omdat hij er niet in slaagde om meer dan 18 rebellen-MLA’s aan zijn zijde te winnen, zei meneer Pilot: ‘Ik ben niet iemand die dat kan zijn gedumpt. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *