Ram Charan brengt pre-look poster van Chiru 152 uit en kondigt Acharya first look lanceringsdatum aan

Ram Charan releases pre-look poster of Chiru 152 and announces Acharya first look launch date

Megapowerster Ram Charan, die Chiru 152 produceert, heeft de pre-look poster van Chiranjeevi’s aankomende film Acharya vrijgegeven, de lanceringsdatum van de eerste look en motion poster.

Een week na de vrijlating van Sye Raa Narasimha Reddy, Chiranjeevi’s 152nd film, voorlopig bekend als Chiru 152, werd gelanceerd op 8 oktober 2019 ter gelegenheid van Vijayadashami. De belangrijkste fotografie begon in januari en belangrijke delen werden opgenomen met Chiranjeevi en anderen in Ramoji Film City.

Chiranjeevi’s Acharya pre-lookTwitter

Hoewel de makers de details van de inhoud geheim hebben gehouden, doen er verschillende geruchten de ronde over het verhaal en de rol van Chiranjeevi in ​​Acharya. Volgens rapporten gaat het verhaal van Acharya over corruptie op de afdeling Endowments. Chiru is te zien in twee avatars, een Naxalite en een medewerker van de Endowments Department.

De fans van de megafamilie, die enthousiast zijn over zijn rollen, hebben reikhalzend uitgekeken naar zijn uiterlijk in Acharya. Het gerucht ging dat zijn eerste look zou worden uitgebracht op 22 augustus, wat toevallig zijn 65 isth verjaardag. Ram Charan ging op 18 augustus naar Twitter om er een aankondiging over te doen. Hij twitterde: “We zijn klaar met de eerste look en motion poster van # Chiru152. Ontmoet je op 22 augustus om 16.00 uur !!”

Ram Charan met Chiranjeevi

Ram Charan met ChiranjeeviTwitter

Ram Charan produceert samen met Niranjan Reddy Acharya onder de naam Konidela Production Company en Matinee Entertainments. Naast de aankondiging bracht de acteur-die-producer ook een pre-look poster uit met een deel van de eerste look van de film. Het geeft een idee van wat zijn fans kunnen verwachten op de poster, waarvan de release samenvalt met de Ganesh Chathurthi.

Chiru 152 wordt aangeprezen als sociale dramafilm, die is geschreven en geregisseerd door Koratala Siva. De makers hebben geen officiële aankondiging gedaan over de titel. Maar Chiranjeevi onthulde per ongeluk zijn titel als Acharya tijdens de audiolancering van de film O Pitta Katha op 1 maart 2020. Kajal Aggarwal speelt de vrouwelijke hoofdrol tegenover de megaster, terwijl Ram Charan een lange cameo-rol in de film speelt.

READ  Play! Speel! Speel!' Live-uitzending met Resident Evil Village en Final Fantasy VII Remake Intergrade gepland voor 21 maart
Written By
More from Aubrey Mason

Hackers van CD Projekt Red dreigen gestolen Cyberpunk 2077-broncode vrij te geven

CD Projekt Red is gehackt en verschillende bedrijfsdocumenten en broncodes voor hun...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *