Sanjay Dutt’s vrouw Maanayata zegt dat ze “tand en nagel zullen bestrijden”, deelt enkele behandelingsdetails

NDTV News

Sanjay Dutt met Maanayata op een Instagram-foto (met dank maanayata)

Hoogtepunten

  • “We hebben besloten dit met positiviteit en gratie onder ogen te zien”, zei Maanayata
  • ‘We moeten dit voor Sanju doen,’ voegde ze eraan toe
  • “We zullen jullie allemaal regelmatig op de hoogte houden van zijn vorderingen”, voegde ze eraan toe

New Delhi:

De vrouw van acteur Sanjay Dutt, Maanayata, zei dinsdagavond in een verklaring: “Terwijl onze familie door elkaar wordt geschud, zijn we vastbesloten om met hand en tand te vechten.” Maanayata bedankte ook de weldoeners voor het met veel liefde douchen van Sanjay Dutt nadat hij had aangekondigd dat hij een pauze had genomen van zijn werk vanwege medische behandeling. Maanayata’s verklaring kwam net nadat de acteur zijn woonplaats verliet naar het Kokilaben-ziekenhuis in Mumbai, waar hij voor behandeling was. De heer Dutt, 61, heeft geen details over zijn gezondheidstoestand bekendgemaakt. In haar verklaring beschreef Maanayata het huidige scenario als een “uitdaging”, die de Dutts hebben gekozen om met “positiviteit en gratie” om te gaan. Maanayata, die onlangs vanuit Dubai was overgevlogen, schreef dat ze Sanjay Dutt in het ziekenhuis niet zou kunnen bezoeken voordat haar quarantaineperiode voorbij is.

In haar verklaring droeg Maanayata een dankwoord op aan Sanjay Dutt’s zus Priya Dutt als de “fakkeldrager”, daarbij verwijzend naar haar langdurige samenwerking met de kankerstichting van de familie Dutt en nadat ze haar moeder Nargis Dutt had zien “vechten tegen deze ziekte”. Sanjay Dutt heeft nog een zus genaamd Namrata, die Maanayata in haar verklaring aansprak als Anju. Na de aankondiging van Sanjay Dutt vorige week suggereerden verschillende nieuwsberichten dat hij de diagnose kanker had. In haar verklaring hield Maanayata een pleidooi – “stop met speculeren over het stadium van zijn ziekte.”

READ  Atari schokt de wereld met een degelijk ogende game

Lees de verklaring van Maanayata Dutt hier:

Aan alle fans en weldoeners van Sanju kan ik niet beginnen u te bedanken voor de liefde en warmte die u hem al die jaren hebt getoond.

Sanju heeft in zijn leven vele ups en downs meegemaakt, maar wat hem door elke moeilijke fase heeft gehouden, is altijd uw bewondering en steun geweest. En hiervoor zullen we u altijd dankbaar zijn. We worden nu op de proef gesteld door weer een nieuwe uitdaging, en ik weet dat dezelfde liefde en warmte hem ook deze tijd zullen doorstaan.

Als gezin hebben we besloten dit met positiviteit en gratie onder ogen te zien. We gaan ons leven zo normaal mogelijk leiden, met een glimlach, want dit wordt een zware strijd en een lange reis. En we moeten dit voor Sanju doen, zonder dat er enige negativiteit optreedt.

In deze moeilijke tijden kon ik helaas niet aan zijn zijde zijn in het ziekenhuis, omdat mijn thuisquarantaine over een paar dagen afloopt. Elke strijd heeft een fakkeldrager en iemand die het fort vasthoudt. Priya, die meer dan twintig jaar intensief samenwerkt met onze door een familie gerunde Cancer Foundation, en die haar moeder ook heeft zien vechten tegen deze ziekte, is onze ongelooflijke fakkeldrager geweest, terwijl ik het fort zal behouden.

Voor degenen die erom vragen: Sanju zal zijn voorbereidende behandeling in Mumbai afronden. We zullen verdere reisplannen formuleren, afhankelijk van hoe en wanneer de covid-situatie verslechtert. Vanaf nu is Sanju in de beste handen van onze gewaardeerde artsen in het Kokilaben-ziekenhuis.

READ  GTA GeoGuesser is GeoGuesser voor mensen die niet vaak uitgaan

Ik verzoek iedereen, met mijn gevouwen handen, te stoppen met speculeren over het stadium van zijn ziekte en de doktoren hun werk te laten doen. We zullen jullie allemaal regelmatig op de hoogte houden van zijn vorderingen.

Sanju is niet alleen mijn man en vader voor onze kinderen, maar hij is ook een vaderfiguur geweest voor Anju en Priya, nadat hij hun ouders had verloren.

Hij is het hart en de ziel van ons gezin.

Terwijl ons gezin door elkaar wordt geschud, zijn we vastbesloten om met hand en tand te vechten. Met God en uw gebeden aan onze zijde, zullen we samen overwinnen en als winnaars tevoorschijn komen. “

Dinsdagavond werd de heer Dutt buiten zijn woning gefotografeerd, enkele minuten voordat hij naar het Kokilaben-ziekenhuis vertrok. Hij was in het gezelschap van zijn zussen Priya en Namrata, en ook Maanayata. ‘Bid voor mij,’ zei meneer Dutt voordat hij in de auto stapte. Sanjay Dutt werd zondagavond ook buiten het ziekenhuis gespot.

g4a7d6l

Sanjay Dutt met zijn gezin buiten zijn huis.

Eerder deze maand kondigde de heer Dutt zijn pauze aan in posts op sociale media. Op dat moment had Maanyata gezegd: “Het is mijn oprechte verzoek aan Sanju’s fans om een ​​korte pauze te nemen van het werk voor een medische behandeling, maar om ons gewoon te helpen met hun voortdurende liefde, warmte en steun.”

Sanjay Dutt’s nieuwe film Sadak 2, die deze maand gepland stond voor een bioscooprelease, zal nu verschijnen op OTT-platform Disney + Hotstar naast andere grote Bollywood-films. De trailer van Sadak 2 is woensdag vrijgelaten. De acteur is voor het laatst gezien in de film uit 2019 Panipat.

READ  South Carolina vs Tennessee - Game Preview - 18 februari 2021

Written By
More from Max Mcgee
Deze Pokémon Fan Game is letterlijk van de lijn gemaakt
Je hebt net een half uur op een grappige manier gespeeld, kies...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *