Random: Fall Guys ‘beste speler, The Fallen One, is eindelijk ontdekt, Portal Themed Outfit onthuld

Bijwerken: The Fallen One is gevonden.

Voor het geval je het gemist hebt, beloonde Mediatonic de beste speler van Fall Guys (statistisch gezien) met vroege toegang tot een aankomend in-game kostuum. Het probleem was dat zelfs de ontwikkelaar niet wist wie deze persoon was. Snel vooruit naar nu, en de zogenaamde Fallen One is eindelijk ontdekt. Het blijkt dat de populaire Twitch-streamer DrLupo The Fallen One is.

Er zijn een paar dingen die we allemaal uit dit nieuws kunnen halen. Ten eerste zijn we allemaal slechter bij Fall Guys dan bij DrLupo. Ten tweede komt er morgen, zaterdag 22 augustus, een outfit met Portal-thema naar de wedstrijd. Het is P-Body van Portal 2 en het ziet er schattig uit. Oh, en maak je geen zorgen: de PS4-versie van de game heeft nu toegang tot deze kostuums met Valve-thema, die voorheen exclusief waren voor Steam.


Origineel verhaal: Fall Guys is gewoon belachelijk. Het lijkt erop dat het team van Mediatonic een spel is om allerlei ongebruikelijke dingen te doen, waaronder een liefdadigheidsactie voor merken die een in-game outfit willen en mogelijk het gele team verwijderen. De nieuwste stunt? Het draait allemaal om The Fallen One.

Wie is The Fallen One? Niemand weet het – zelfs de studio niet. Deze persoon is echter statistisch gezien de beste Fall Guys-speler en het team heeft hem vroegtijdig toegang gegeven tot een in-game kostuum dat pas morgen publiekelijk wordt vrijgegeven:

READ  Heb je een echo of ring? Binnenkort zal Amazon ze gebruiken om uw internet te delen met een nieuw 'Sidewalk'-netwerk

Dus iemand daarbuiten – The Fallen One, zoals ze nu bekend staan ​​- heeft een volledig uniek kostuum. De missie is geworden om deze specifieke jelly bean op te sporen. Het Twitter-account spoort iedereen aan om in te loggen op het spel en hun inventaris te controleren om te zien of ze de outfit hebben. We hebben gekeken – wij zijn het niet. Zou jij het kunnen zijn?

Written By
More from Aubrey Mason

Apex Legends gehackt door boze Titanfall-spelers

vroeg deze morgen, Apex Legends Het lijkt te zijn gehackt door mensen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *