Random: Wist je van dit geweldige watereffect in The Legend of Zelda: Breath of the Wild?

Foto: Nintendo Live

Wist je dat water langzaam opdroogt nadat het heeft geregend? The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Als je dat niet doet, ben je niet de enige. Een bericht op Twitter herinnerde fans eraan hoe geweldig de 2017-editie was – en benadrukte het unieke watereffect van de game.

Hieronder staat de volledige tweet (die op het moment van schrijven meer dan 13.000 likes heeft), met dank aan het Twitter-account Tweet insluiten. De afbeelding was hetzelfde als het origineel Gedeeld op de Zelda-subreddit Ongeveer vijf jaar geleden laat het zien hoe plassen water zich in de loop van de tijd vormen en verdampen.

Dia's downloaden

Verschillende spelers zeiden dat ze dit “nooit gemerkt” hebben, ook al hebben ze honderden en duizenden uren besteed aan het verkennen van het spel. Dit soort aandacht voor detail strekt zich uit tot alle gebieden van Breath of the Wild. Niet zo lang geleden hebben we bijvoorbeeld gerapporteerd over hoe het moet Link kan zonnebrand krijgen Als hij zonder shirt rent in bepaalde gebieden met extreme hitte.

Als dit allemaal bekend klinkt – ja, We plaatsten een soortgelijk verhaal hier op Nintendo Life Een aantal jaar geleden. Het lijkt erop dat fans er in de aanloop naar toe steeds meer achter komen hoe geweldig deze titel is The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, die momenteel gericht is op een release in 2022.

Wat vind je van deze aandacht voor detail in Zelda: Breath of the Wild? Was u hier zelf van op de hoogte? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Riot Games klaagt Teamfight 'knock-out'-tactiek aan
Written By
More from Aubrey Mason
5 dingen die je niet wist over games
De eerste videogame is uit 1947 Weet jij welk computerspel het allereerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *