Randy Edsall out als UConn-coach voor Purdue

Het ging van kwaad tot erger in Storrs, Connecticut Okon Amerikaans voetbal. Zondag werd bekend dat Randy Edsall, hun hoofdcoach, aan het einde van het huidige seizoen met pensioen gaat. Er is vandaag aangekondigd dat het onmiddellijk is geactiveerd, dus Purdue zal problemen krijgen Tijdelijke coach op zaterdag:

Defensief coördinator Lou Spanos is de rest van het seizoen interim-hoofdcoach.

“Na verder nadenken van zowel Randy als mijzelf, en omdat we vandaag de kans hebben gehad om Randy te bezoeken, zijn we het erover eens dat het in het beste belang is van onze student-atleten om een ​​nieuwe stem te hebben die het voetbal aanstuurt bij UConn”, zei Benedictus. . in de huidige situatie.

Dit komt nadat Edsall een sombere 6-32 was tijdens zijn tweede periode bij UConn. Het was technisch gezien zijn vierde seizoen, waarbij de UConn van vorig jaar helemaal niet speelde, maar voor een groot deel van deze tweede ronde was de Husky het op vijf na slechtste team van het land. Hij was 76-70 in zijn bloei, maar won in zijn laatste vier seizoenen minstens acht wedstrijden. Van de zes overwinningen tijdens deze ronde waren er drie tegen een FCS-competitie en het verlies van zaterdag tegen het Heilige Kruis was een FCS-verlies.

Purdue is officieel een enorme favoriet van 32 punten die deelneemt aan de zaterdagwedstrijd, misschien wel de meest Purdue-favoriet in elk spel op FBS-niveau in ten minste 20 jaar.

READ  Zion Williamson schrijft NBA-geschiedenis in zijn eerste 50 carrièredames
More from Madison Garrett

“Controlly” Mac-apps: PlayStation-controller en Xbox kunnen als afstandsbediening worden gebruikt

Controlly is een app ontwikkeld door Hugo Lispector voor macOS- en Mac-computers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *