Vijf Fire-spellen hebben vragen om te beantwoorden

Vijf Fire-spellen hebben vragen om te beantwoorden

Er zijn nog maar vijf wedstrijden te gaan in het seizoen en er zijn enkele bemoedigende tekenen. Hun enige verlies kwam in Philadelphia nadat ze het grootste deel van de wedstrijd zonder man hadden gespeeld en erin slaagden het hoofd boven water te houden zonder al te veel te krijgen van Xherdan Shaqiri, Federico Navarro en Jairo Torres.

Tegelijkertijd won het Fire-team (1-1-3, 6 punten) één keer en verdreef het de kansen op in ieder geval nog een overwinning. Ze konden geen volledige wedstrijd spelen waarin zowel aanval als verdediging klikten.

Nu er zoveel onbekend is, zijn hier drie vragen die de moeite waard zijn om over na te denken terwijl de Fire zich voorbereidt op de strijd tegen Minnesota United (3-0-2, 11 punten) op zaterdag op Soldier Field:

Waarom klikten Brian Gutierrez en Kai Kamara zo goed?

Gutierrez werd pas in juni 20, Kamara is 38 en is de enige speler in de geschiedenis van de competitie die scoorde met 10 clubs. Gutierrez en Kamara zijn pas een paar weken teamgenoten, maar ze hebben echt een band weten op te bouwen.

Het duo zorgde samen voor het winnende doelpunt toen Gutierrez Kamara’s doel volleyde bij Inter Miami, en als er vorige week geen toevalstreffer was geweest door Kamara’s kopbal van DC United-doelman Tyler Miller na de voorzet van Gutierrez, zouden ze de prestatie hebben herhaald.

“Ik voed me gewoon met enkele van zijn capaciteiten [Gutierrez] Zei Kamara na de DC-wedstrijd. “Precies op het moment dat hij die aanraking maakte, scande hij een klein beetje in het strafschopgebied en het duurde maar een milliseconde voordat we allebei oogcontact maakten. Zijn voet was misschien niet zijn sterkste voet, maar ik wist dat hij ging spelen.” die bal.”

READ  Obsidian reageert op "bezorgdheid" over het uiterlijk en de reikwijdte van de Xbox- en pc-hardware van Avowed

Waarom wint vuur niet in huis?

Zoals ze routinematig hebben gedaan sinds hun terugkeer naar Soldier Field, had de Fire genoeg thuiswedstrijden om het seizoen te beginnen. De wedstrijd in Minnesota is de tweede van drie thuiswedstrijden en het bezoek van 15 april aan Philadelphia wordt de vijfde wedstrijd van de Fire in Chicago.

Maar tot nu toe heeft de Fire nog niet het thuisvoordeel genomen. Alle drie de thuiswedstrijden hebben geresulteerd in gelijkspel, iets dat de Fire binnenkort moet oplossen als ze niet in de vertrouwde positie willen verkeren dat ze onderweg punten nodig hebben in de tweede helft van het seizoen.

“We hebben alle zes de punten nodig uit de volgende twee thuiswedstrijden”, zei Gutierrez. “Dit zijn wedstrijden die gewonnen moeten worden. Ze hebben ons het hele seizoen veel gevoed en daar kijk ik naar uit.”

Wat is er aan de hand met opkomst?

The Fire sloeg een sterke 19.671 in de seizoensopener op 4 maart tegen New York City. Sindsdien is de opkomst gedaald.

The Fire kondigde twee weken later een publiek van 7.815 aan tegen FC Cincinnati, toen 8.621 toen DC United gelijk speelde. Hopelijk voor de opname zijn deze kleine aantallen te wijten aan het weer. Aangenomen wordt dat de wedstrijd in Cincinnati de koudste thuisdatum in de teamgeschiedenis is, en de wedstrijd in D.C. werd gespeeld in ijskoude omstandigheden.

Tot overmaat van ramp heeft de nieuwe streamingovereenkomst van Apple de overgrote meerderheid van competitiewedstrijden verplaatst naar 19.30 uur lokale tijd, wat niet gunstig is voor teams in koudere klimaten.

READ  Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag

Nauwkeurigere beoordeling van de opkomst en de ernst van het probleem wanneer het weer verbetert.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *