Rapporten: Meerdere spelers in Ohio State testen positief op COVID-19; wedstrijd nog steeds gepland

Een woordvoerder van de staat Ohio vertelde 10TV dat hij geen nieuws had om te delen als het gaat om de rapporten over de tests en de status van het spel.

COLUMBUS, Ohio – De voetbalwedstrijd van de Ohio State tegen Illinois op zaterdag staat nog steeds op het programma, vertellen bronnen aan Dom Tiberi van 10TV.

Dit komt te midden van verschillende rapporten die de Buckeyes te maken hebben met COVID-19-zaken.

Tim May van Letterman Row, die regelmatig te gast is op Wall to Wall Sports op 10TV, zegt dat het team de mensen die positief testten, heeft geïsoleerd.

Kyle Rowland, een verslaggever van de Toledo Blade en Dave Biddle met de website Bucknuts beiden bevestigden dat het team positieve tests heeft ondergaan die ertoe hebben geleid dat de status van het spel in kwestie is.

Rowland meldde dat de tests betrekking hebben op meerdere positiegroepen met een officiële beslissing over de wedstrijd die donderdag moet worden genomen.

Een woordvoerder van de staat Ohio vertelde 10TV dat hij geen nieuws had om te delen als het gaat om de rapporten over de tests en de status van het spel.

De woordvoerder zei dat het team zich blijft voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag in Illinois.

De Big Ten Conference heeft een beleid dat als het positiviteitspercentage boven de 5% stijgt of het positiviteitspercentage van de populatie hoger is dan 7,5%, de teamactiviteiten zeven dagen moeten worden onderbroken.

10TV bevestigde dat de Buckeyes woensdag hebben geoefend en dat ze donderdag zullen oefenen

READ  Deze 5 principes zouden coronavirusstoten kunnen stoppen, zegt Fauci

Ohio State heeft het al gehad één wedstrijd geannuleerd dit seizoen vanwege COVID-19-gevallen binnen het Maryland-programma.

Het Twitter-account van het Ohio State-team plaatste onlangs woensdagavond dat het een wedstrijdweek was.

More from Madison Garrett

Nibelheim studio: producer Frerik de Jong

Veel klassieke musici en zangers kennen Frerik de Jong, platenproducent en eigenaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *