Sigma ‘,’ Quest Hunter ‘,’ Football Manager 2021 Mobile ‘,’ Pocket Arcade ‘,’ Oceans Board Game ‘,’ Cracke Rush ‘,’ Swipe Jump 2D ‘en meer – TouchArcade

Elke dag komen er nieuwe mobiele games in de App Store, en daarom stellen we elke week een grote oude lijst samen met de beste nieuwe releases van de afgelopen zeven dagen. Vroeger presenteerde de App Store dezelfde games een week lang en vernieuwde die functies vervolgens elke donderdag. Daarom hebben ontwikkelaars er een gewoonte van gemaakt om hun games woensdag of heel vroeg op donderdag uit te brengen om hopelijk een van die felbegeerde feature-spots te krijgen. Tegenwoordig wordt de App Store constant vernieuwd, dus de noodzaak voor iedereen om alles op dezelfde dag uit te brengen is afgenomen. Toch hebben we ons wekelijkse woensdagavond-formaat behouden, want dat was jarenlang de tijd dat mensen TouchArcade moesten checken voor de lijst met nieuwe spellen. En dus bekijk zonder verder oponthoud de volledige lijst met de nieuwe spellen van deze week hieronder, en laat ons in het opmerkingengedeelte weten welke spellen je gaat spelen!


Breek stapel (gratis)

iTunes-beschrijving

Welkom bij Pile Up.

Breek het kleurblok en stapel het witte blok.
Arcade-spel in baksteenbrekerstijl Een solo-bal versus de stapel blokken.

Forum Onderwerp: Break Pile (door Shark Totz)


Cargo Rush ($ 1,99)

iTunes-beschrijving

Trainingsliefhebbers, fans van treinspellen en iedereen die van uitdagende puzzels houdt, probeer CargoRush eens! Een uniek spel waarbij jij beslist of je de CargoRush Master kunt worden.

Kun jij door alle levels komen en de snelste tijd neerzetten? Wil jij de beste zijn? Daag jezelf uit om de juiste route te kiezen, bezorg alle Cargo in de juiste volgorde en met de snelste tijd, alleen dan mag je jezelf CargoRush Master noemen.

Forum Onderwerp: Cargo Rush (door Roland Lentze)


Color DJ (gratis)

iTunes-beschrijving

Visueel steeds veranderende snelle actiemuziekgame met een retrostijl die prettig is voor de ogen.
Lijn notities perfect uit, verzamel combo’s en versla je vrienden op het scorebord!
Drie moeilijkheidsgraden, om uw vaardigheden echt te testen!

Forum Onderwerp: Color DJ (door Pixel Stomper)


Cracke Rush (gratis)

iTunes-beschrijving

REN zo snel als je kunt om je kostbare eieren te vangen!
Verander jezelf in Ed en speel Cracké Rush, een gratis, gemakkelijk te spelen, supersnelle eindeloze loper met maffe capriolen en verslavende gameplay-mechanica voor het hele gezin!
Hoe ver kun je komen?

Forum Onderwerp: Cracké Rush (door Squeeze Studio Animation)


Omarmband ()

iTunes-beschrijving

Embracelet is een puzzelavonturenspel dat zich afspeelt in Noord-Noorwegen – een uniek coming of age-verhaal over liefde, verlies, vriendschap en familie – en een magische armband met mysterieuze krachten!

Forum Onderwerp: Embracelet (door Machineboy)

READ  GUJCET 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

Flight Simulator 2D (gratis)

iTunes-beschrijving

Flight simulator 2d (FS2d) is een complexe vluchtsimulator die speciaal is ontworpen voor smartphones en tablets.

Het simulatiespel is het eerste in zijn soort dat alle belangrijke elementen van reguliere 3D-vluchtsimulatoren bevat: echte aerodynamica, dynamisch weersysteem, wind / windvlaagsysteem, dag- en nachtcyclus, systeemfouten in combinatie met gangbare 2D-spelelementen: mooie hand -getekende kaarten, aangepaste vliegtuigstructuren en leuke spelmechanica.

Forum Onderwerp: Flight Simulator 2d (door Tsouchlos Brothers)


Flip Shapes (gratis)

iTunes-beschrijving

• Anticipeer op de effecten van fysica om je Roller uit gevaar te houden als hij valt en over de baan stuitert

Forum Onderwerp: Flip Shapes (door Inspirical Games)


Football Manager 2021 Mobile ($ 8,99)

iTunes-beschrijving

Zet je stempel op het prachtige spel in FM21 Mobile, de snelste manier om grootsheid te bereiken.

Voel het geroezemoes terwijl je moeiteloos de perfecte ploeg en tactische setup samenstelt die gegarandeerd zilverwerk oppikt, waar en wanneer je maar wilt. Met meer dan 60 competities uit 24 van de beste voetballanden, kies je voor een avontuur in het buitenland met een van de grootmachten van het voetbal of een uitdaging voor binnenlands succes?

Forum Onderwerp: Football Manager 2021 (door SEGA)


In de rij komen (gratis)

iTunes-beschrijving

Ervaar Get In Line, een puzzelspel waarin je werkt als begeleider van een pretparkachtbaan. Leid talloze groepen passagiers naar een van de twee lijnen en verken het hele park!

Forum Onderwerp: Get In Line (door Brutiful Games)


Heroes War: Counterattack (gratis)

iTunes-beschrijving

Hier komt een perfecte combinatie van turn-based RPG en actie!
Bereid je voor op oorlog om de wereld te redden waar het Z-virus is weggevaagd en alleen angst heeft achtergelaten.

Rekruteer huurlingen, verzamel uitrusting en verbeter vaardigheden / capaciteiten. Vind de juiste positie, kijk uit voor de beste kans op een tegenaanval en win de strijd. Blijf vooral LEVEN en word een HELD.

Forum Onderwerp: Heroes War: Counterattack (door Com2uS)


hocus 2 ($ 2,99)

iTunes-beschrijving

hocus. is gaat door. Dit keer is alles dynamisch. Het heeft nieuwe mechanica en illusiecombinaties met zoveel creatieve oplossingsmogelijkheden.

Forum Onderwerp: Hocus 2 (door game bra.in)


melod (gratis)

iTunes-beschrijving

Met melod kunt u meespelen met een brede selectie muziek uit verschillende genres. Inbegrepen zijn 25+ volledig gratis te spelen nummers van verschillende onafhankelijke artiesten, samen met extra nummers die je kunt kopen.

Er zijn twee soorten instrumentals om te spelen: “Melody” en “Rhythm”! Wees gewaarschuwd: de “Rhythm” -modus voegt een vijfde “baspedaal” -noot toe die de moeilijkheidsgraad drastisch verhoogt. Grafieken weerspiegelen de noten van het nummer, en uw deel valt weg als u noten mist. Ontdek de innerlijke machinaties van de muziek in het spel!

Forum Onderwerp: melod (door Roger Pollard)

READ  PUBG Mobile 1.4 Beta Update: spelers kunnen de game nu downloaden via de APK-link

Oceans Board Game Lite (gratis)

iTunes-beschrijving

Oceans Lite Digital Board Game is gebaseerd op het populaire bordspel en biedt een soepele, snelle gameplay. Het rif en 20 diepe kaarten zijn volledig gratis om te spelen. De tutorial laat je snel de basis zien, zodat je erin kunt duiken. Upgrade naar de Intermediate AI voor een sterkere tegenstander, om tegen te spelen of speel Pass and Play met een vriend.

Forum Onderwerp: Oceans Board Game Lite (door North Star Games)


Okhlos: Sigma ($ 2,99)

iTunes-beschrijving

Knijp in je toga en schuif je sandalen aan om de woedende menigten van Okhlos te verzamelen en de onderdrukkende goden van het mythologische Griekenland neer te halen! Je geliefde mensen zullen niet langer staan ​​voor het misbruik van hun goden en de wapens tegen hen opnemen en alles en nog wat op hun pad neerhalen. Breng de beestachtige minotaurus omver, haal heilige tempels neer en confronteer de almachtige Olympiërs zelf terwijl je je weerbarstige menigte rekruteert en in evenwicht brengt met krijgers, boeren, slaven en zelfs vee in hun zoektocht naar vrijheid van de berg Olympus! Het is totale anarchie in de geboorteplaats van democratie!

Forum Onderwerp: Okhlos: Sigma (door Devolver)


Plune (gratis)

iTunes-beschrijving

Na een lange reis kon Plune niet wachten om herenigd te worden met haar familie, maar toen ze terugkeerde was het dorp leeg! Ze had net genoeg tijd om te zien hoe de Boze Magiër haar versteende vrienden meenam naar een magisch portaal voordat ze verdween … Zonder te wachten belt ze Nini, haar draak, en vertrekt om de leden van haar dorp te redden …

Forum Onderwerp: Plune (door Kavacode)


Pocket Arcade ($ 3,99)

iTunes-beschrijving

De Pocket Arcade is een liefdesbrief aan arcadegames uit een vervlogen tijdperk, waar met neon doordrenkte, muntautomaten het toppunt van interactief entertainment waren. Van vroege 8-bit shooters en monochrome vectorgames tot 16-bit puzzels en actiespellen, tot vroege 3D-games vanaf het midden van de jaren ’90, maar ook niet-videogame-munten zoals darts, pool en tafelvoetbal . De Pocket Arcade is een paradijs voor gamers!

Forum Onderwerp: Pocket Arcade (door Rogue Games)

READ  GameSir X2 Mobile Gaming Controller is nu verkrijgbaar

Puppoz (gratis)

iTunes-beschrijving

Speel als schattige puppy’s om ballonnen te laten knappen in dit geweldige gratis spel. Berijd een skateboard om tegen de klok te racen en alle ballonnen in het level te laten knappen.

Forum Onderwerp: Puppoz (door Superstar Games)


Push Push Cat (gratis)

iTunes-beschrijving

Duw tegen de blokken en maak een manier om de schattige katten te redden die hun huis hebben verloren !!

Push Push Cat is een klassiek schuifpuzzelspel dat iedereen gemakkelijk kan leren en leuk vindt.
Je kunt schattige dakloze katten adopteren in verschillende thema’s en ze aanpassen en selfies maken.

Forum Onderwerp: Push Push Cat (door UNIT5)


Quest Hunter (gratis)

iTunes-beschrijving

Quest Hunter is een isometrische actie-RPG waarin jouw keuze het verhaal bepaalt.
Vind tonnen schatten en geheimen, los puzzels op, rust je personage uit, verbeter je vaardigheden en maak vijandige bazen af. Speel op de bank, alleen of met vrienden, of maak er een online feestje van voor maximaal vier spelers!

Forum Onderwerp: Quest Hunter (door 2 zombiespel)


Swipe Jump 2D (gratis)

iTunes-beschrijving

Een eenvoudig arcadespel waarin je de wereld moet verplaatsen om een ​​bal over de finish te helpen.
De bal kan alleen springen op platforms met zijn kleur. Kleuren veranderen elke keer dat de bal een kleurrand passeert. Pas op voor afbrokkelende en wisselende platforms, ze zijn veel moeilijker te passeren!

Forum Onderwerp: Swipe Jump 2D (door Oaky Games)


De boom ($ 4,99)

iTunes-beschrijving

Laat in elke wereld een symbolische boom groeien, geïnspireerd door populaire folklore (Brocéliandre-bos, indianen, Vikingen, middeleeuws Japan). Elke speler heeft een bepaald aantal onderdelen om de boom te laten groeien (tak, blad, knop, fruit en gouden bloem) en de eerste die ze plaatst, wint. Elke speler heeft kaarten en beschermgeesten om hen te helpen de boom sneller te laten groeien of de groei van hun tegenstanders te vertragen. Het is belangrijk om ze op het juiste moment en correct te gebruiken!

Forum Onderwerp: The Tree (door Plug In Digital)


Written By
More from Eda Greene

CISF Tradesman Constable Admit Card 2021, controleer de stappen om deze te downloaden

De Central Industrial Security Force heeft de toegangskaart voor de Constable /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *