Ratchet & Clank: Rift Apart ontvangt een haalbare Platinum Award

Ratchet & Clank: Rift Apart Het kwam in minder dan een maand uit en we kunnen niet serieus wachten. De exclusieve PlayStation 5 ziet er geweldig uit, met de charme van de serie en de typische levendigheid op volledig scherm, versterkt door de grunt van de nieuwe console. U kunt onze gedachten lezen op het platform op Onze non-interferentie previewMaar ja, we zijn opgewonden.

Hoe dan ook, Sony’s volgende grote exclusieve game kijkt ernaar uit om iets gemeenschappelijks te delen met zijn stalgenoten. Volgens gamedirecteur Mike Daly zal Rift Apart een heel eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk platina bekermenu hebben.

“Ik kan zeggen dat ons bekerontwerp voor deze game weer erg soepel is,” zei hij IGN India, Hieraan toegevoegd dat het mogelijk is om alle speltrofeeën “in één spel” te krijgen. Dali stelt dat als spelers dit willen doen, ze nog steeds “heel precies moeten zijn in hoe ze het spel benaderen”, wat betekent dat je wat tijd moet besteden aan het verkennen van de hele PS5-titel als je een hele trofeeënkast wilt. “Als je het type bent dat het spel echt omarmt en ervan houdt, zullen we het mogelijk maken om platina te krijgen zonder je tijd te verspillen”, zegt Dali.

Hij zegt echter dat er andere uitdagingen zullen zijn voor spelers die de moeilijkheidsgraad willen vergroten. Dali beschrijft hoe New Game Plus-modus eruitziet: “We hebben een Challenge-modus waarmee je helemaal opnieuw kunt beginnen vanaf het begin van het verhaal, maar met je hele levelheld, arsenaal en een heleboel gadgets.” Hij merkt ook op dat het spel “verschillende moeilijkheidsgraden” zal hebben, dus zelfs als Platinum Trophy erg gemakkelijk was, heeft Rift Apart andere manieren om je stappen over te slaan.

READ  Gelukkig hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen ten minste één slecht plan voor RCS opgegeven: CCMI

Het eenvoudige idee van een prijslijst is iets waar Sony nu een paar jaar aan werkt, en als je het ons vraagt, hebben de first-party titels van de platformeigenaar meestal de beste sieradencollecties. We zijn blij dat dit doorgaat met R&C – Plat zou er zo schattig uitzien op onze digitale plank.

Written By
More from Lesley Curry

Samsung Galaxy S21 Plus vs. iPhone 12 Pro Max camerastalen lekken – en het is niet dichtbij

De Samsung Galaxy S21 de specificaties van het assortiment lekten een tijdje...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *