AC Valhalla Wrath of the Druids – The Famous Dublin Guide

Tijdens de Vikingtijd kwam Dublin – een nederzetting gesticht door de Vikingen – naar voren als een belangrijk centrum van internationale handel. De uitbreiding van de woede van de druïden toont deze ontwikkeling (waarbij een van de belangrijkste handelswaar – slaven wordt weggelaten) via een nieuwe zijmissie. Hier leest u hoe u dit zijonderzoek efficiënt kunt starten en voltooien en wat u ervoor terugkrijgt.

De side-quest om de bekendheid van Dublin’s mall te vergroten begint al vroeg in het hoofdverhaal van de Druids ‘Rage, dus volg gewoon dit verhaal om te beginnen. Kort nadat je met Thorstein te maken hebt gehad, word je gestuurd om een ​​aantal overvallers van de nabijgelegen Ringfort Ring te verwijderen, zodat je het als een winkelcentrum kunt gebruiken. Je moet dan het Trade Center ontwikkelen, waarvoor een “handelsvoorraad” valuta nodig is, die kan worden verkregen door de kloosters te overvallen.

Zodra de aanval is voltooid en een gebouw aan je winkelcentrum is toegevoegd, moet je terugkeren naar de opperkoopman van Barid, Azar, om wat bont in te ruilen voor een exotisch geschenk voor koning Zo-en-zo. Het hoofdverhaal gaat vanaf daar verder, maar als je wilt, kun je nu door Ierland dwalen en meer commerciële berichten activeren om je rijk uit te breiden.

De ineenstorting van de beroemde zoektocht in Dublin

Wanneer je een nieuw winkelcentrum vindt, moet je het van vijanden verwijderen en vervolgens naar aanwijzingen over een locatie zoeken Eigendomsakte Het kan worden gevonden. U moet dan de kaartzoeker volgen om dit werkwoord te vinden. Verwacht een schipbreuk te zoeken of een bandieten- of druïdenkamp op te ruimen.

Ga terug naar de commerciële mail met de obligatie om deze te activeren. Het begint nu met de productie van zijn eigen Ierse leverancier (bont, teksten, luxe of delicatessen) tegen een snelheid van één per minuut, en opent zich als een snelle reisbestemming.

Je kunt commerciële benodigdheden uitgeven om tot drie extra gebouwen toe te voegen aan een actief winkelcentrum. Een van deze zal altijd een Hutarbeiders, Wat de productiesnelheid van zijn bronnen verdubbelt. We raden aan dat dit altijd uw eerste prioriteit moet zijn. een Winkel Het is een goede tweede prioriteit. Dit vergroot de capaciteit van uw resource box weer in Dublin, zodat u niet vaak terug hoeft te komen om deze te legen.

READ  Bekijk de trailer voor de nieuwe console en pc-game van de Addams-familie - SEENIT

Het klooster invallen Het is verreweg de beste bron voor levering na de handel. Er zijn drie of vier bunkers per overval, die elk 70 voorraden opleveren. U krijgt weinig voorraden door commerciële contracten na te komen.

Als je een gezonde voorraad van verschillende Ierse grondstoffen hebt, keer dan terug naar Dublin, bestel ze bij de Trade Trust en praat met Azar om ze te controleren Commerciële contracten. Deze kosten Ierse middelen om de roem van Dublin te vervullen en te belonen, commerciële benodigdheden en een stuk uitrusting of cosmetica (tatoeages, lange verzendingsonderdelen, enz.). Voer alle contracten uit die u maar wilt, maar als u de klus zo snel mogelijk wilt afmaken, moet u voorrang geven aan contracten die gelijkwaardig zijn aan de reputatie van Dublin. Zoek naar de pictogrammen met gouden achtergronden, omdat deze de meeste populariteit aangeven.

De bekendheid van Dublin kent vijf niveaus. Elk level laat het hoogste stuk Dublin Champion-uitrusting vallen en ontgrendelt een nieuwe zakelijke bestemming. De bestemming op het eerste niveau, Iberia, is standaard geopend, daarna krijg je Egypte, Rusland en Constantinopel (er is geen nieuwe bestemming in niveau 5). Elk heeft zijn eigen uitrusting en cosmetica. Wanneer het het maximale niveau bereikt, wordt de laatste stap in de Azar Personal Missions-regel geopend.

Het duurt niet lang om een ​​handelspost te activeren, maar als u uw investering in deze nevenactiviteit wilt optimaliseren, moet uw eerste prioriteit zijn om ten minste één handelscentrum voor elke Ierse leverancier te hebben.

Druïde mishandelt woede

Hieronder vindt u een overzicht van alle De zakencentra van Ierland En de middelen die ze produceren:

 • Rathdown (Noord-Noordwest Dublin, open tijdens het hoofdverhaal): Bont
 • Dramatisch (Northwestern Meath): Bont
 • Lesdoro (South Central Meath): teksten
 • Athlone (Southeast Connecticut): Heerlijke gerechten
 • Port Ole (Northwest Connacht): luxe
 • Woestijn (Near sync point in West Ulster): transcripties
 • Ardamel (Northeast Ulster): Heerlijke gerechten
READ  Hier leest u hoe u de iconische auto van Cyberpunk 2077 in Forza Horizon 4 kunt krijgen

Als u ten minste één handelspublicatie krijgt die elke leverancier produceert, en u maakt de handelsdoos regelmatig leeg om ervoor te zorgen dat u geen inkomsten verliest, dan zult u deze taak na verloop van tijd voltooien. Activeer meer winkelcentra en voeg arbeiderswoningen toe om de zaken sneller te laten gaan. Wanneer we ons een pauze van de hoofdmissie voorstellen, geven we simpelweg prioriteit aan synchronisatiepunten en winkelcentra tijdens onze roaming door Ierland, en we zijn erin geslaagd om de reputatie van Dublin te maximaliseren voordat het hoofdverhaal eindigt – de bekende cijfers die nodig zijn, zijn niet erg belastend.

YouTube-miniatuur

Dublin Fame Endeavour Awards

Je krijgt er stukjes van Iberische, Egyptische, Russische en Byzantijnse pantsergroepen In ruil voor het vervullen van bepaalde commerciële contracten tijdens de beroemde missie in Dublin.

Verwant: Bekijk de beste Viking-spellen op pc

Wanneer de bekendheid van Dublin een niveau wint, krijg je er ook delen van Dublin Champion GroupMaar om de resterende twee stukken te krijgen, moet je de twee nieuwe Drengr-stukken verslaan – ze zijn te vinden op Giant’s Causeway voor de noordkust van Ulster en bij Downpatrick Head, het eiland ten noordwesten van Port Auley. Dit is wat elk van de nieuwe pantsersets doet:

 • Iberische pantserset is Raven-uitrusting. De eerste setbonus verhoogt de aanval na het dribbelen en de tweede verhoogt de melee-schade en -ontduiking.
 • De Egyptische pantserkit is Raven-uitrusting vergelijkbaar met de Bayek-uitrusting van Origins. De bonus van de eerste set verhoogt de aanval gedurende de dag, en de tweede verhoogt melee-schade en brandweerstand.
 • Ross ‘pantserset is berenuitrusting. De bonus van de eerste groep verhoogt de aanval wanneer ze wordt omringd door drie of meer vijanden, en de tweede verhoogt de pantserweerstand en betrokkenheid.
 • Byzantijnse bepantsering is een wolfskleding. De bonus van de eerste set verhoogt het slagschild bij voltreffers en de tweede verhoogt de melee-schade en gezondheid.
 • De kampioensgroep van Dublin is Wolf Gear. De bonus voor de eerste set verhoogt de afstand en verborgen schade, en dat geldt ook voor de tweede.
READ  Bright Memory: Infinite releasedatum voor november

Door de bekendheid van Dublin naar vijf te verhogen, wordt de laatste missie in de serie ontgrendeld, waaronder het helpen van Azar in een persoonlijk geschil. Het is een eenvoudige taak en het biedt niet meer buit – of eigenlijk een andere bonus dan XP en sluitingen.

Zodra alle commerciële contracten van een bepaalde regio zijn vervuld, worden de herhaalde commerciële contracten van elke leverancier ontgrendeld. Iberia eindigde voor bont, Egypte voor teksten, Rus voor lekkernijen en Constantinopel voor luxe. Herhaalde contracten vereisen 100 van elke grondstof, exclusief luxe, die 50 kosten. Ze kunnen net zoveel worden voltooid als je de middelen hebt om dit te doen, elk levert 40 zilver en 50 XP op.

Verwant: Hier kun je de hamer van Thor vinden in AC Valhalla

Dit is niet veel op zichzelf, maar het voegt wel een behoorlijke brok toe als je in één keer contant in contracten betaalt. Als je nog vroeg in Valhalla bent, is het de moeite waard om regelmatig naar Dublin terug te keren, want dat zal in de loop van het spel veel zilveren medailles en ervaringspunten opleveren. Bouw magazijnen om de capaciteit van uw Commerce Box te vergroten en u hoeft niet vaak in te checken.

{“schema”: {“page”: {“content”: {“headline”: “AC Valhalla Wrath of the Druids – Dublin beroemde gids”, “type”: “guide”, “category”: “killins-creed- valhalla “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Ubisoft “,” genre “:” RPG “,” title “:” Assassin’s Creed Valhalla “,” genres ” :[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Nationaal onderwijsbeleid 2020 verwelkomd door de VS; hier is wat er verwacht wordt
Nieuw onderwijsbeleid van India 2020Twitter Het Union Cabinet keurde vorige week het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *