Ravi Sah vertelt over het essayen van een zeer meedogenloze rol in Nawazuddin Siddiqui’s Raat Akeli Hai

Ravi Sah vertelt over het essayen van een zeer meedogenloze rol in Nawazuddin Siddiqui’s Raat Akeli Hai

Ravi SahPR-hand-out

Acteur Ravi Sah herenigt acht jaar na de release van Paan Singh Tomar met Nawazuddin Siddiqui en Tigmanshu Dhulia voor de film Raat Akeli Hai. Hij is alle lof voor hun steun en aanmoediging.

Ravi Sah speelde een belangrijke rol in de veelgeprezen film Paan Singh Tomar. Later speelde hij opmerkelijke rollen in Netflix-serie Jamtara, Life of an Outcast, Dabangg 2. Hij speelt vervolgens een slechterik in de aankomende film Raat Akeli Hai naast Nawazuddin Siddique en Radhika Apte.

Over zijn rol gesproken, Ravi Sah zegt: “Ik schrijf een zeer brute en doortrapte rol genaamd Keval. Ik heb aandacht besteed aan de zeer gedetailleerde beschrijving van het personage en zijn relatie met andere personages. Hij heeft niet veel dialogen maar is erg diep en een intense rol waarbij men niet kan voorspellen wat er in zijn hoofd zit. “

Ravi Sah

Ravi SahPR-hand-out

Ravi Sah voegt toe: “Hij is erg onvoorspelbaar. Dat is de reden waarom we minder dialoog hebben gehouden – Een stille moordenaar. Ik probeerde het personage psychologisch te begrijpen. Aangezien er minder dialoog was, was het een verantwoordelijkheid om het over te brengen door middel van uitdrukkingen, lichaamstaal en houding. Ook mijn getup en look detaillering voegde het toe aan de rol. “

Gevraagd naar zijn werkervaring met Nawazuddin, zegt Ravi Sah: ‘Ik en Nawazuddin werkten samen in Paan Singh Tomar. Hij kent dus heel goed mijn potentieel. Hij is een gevestigde acteur, dus zijn lofbetuigingen betekenen veel voor mij. Ik’ Ik ben erg dankbaar dat hij mijn werk via Twitter waardeerde. Het was een soort erkenning die ik kreeg voor mijn werk. “

Ravi Sah

Ravi SahPR-hand-out

Ravi Sah legt uit: “Tijdens onze vroege dagen van zijn carrière motiveerde hij me om ‘apne aap ko kharch mat kar bacha ke rakh tu lambi race ka ghoda hai’ te zeggen. Ik nam zijn woorden echt op en maakte toen selectieve films. was zo’n compliment voor mij om samen te werken met Irfan, Nawazuddin en Tigmanshu Dhulia in hetzelfde project in Paan Singh Tomar. “

READ  Street Fighter 6-regisseur zegt dat interne personagerangschikkingen "heel anders" zijn dan spelersniveaulijsten, en vond dat Alex de beste was in SF5

De acteur concludeert: “Dus na 8 jaar kwamen Nawazuddin, ik en Tigmanshu Dhulia (als acteur) weer samen in Raat Akeli Hai. Mijn meeste scènes in Raat Akeli zijn met Nawazuddin en Radhika. Ook enkele brute scènes van mezelf alleen Ik heb een zeer comfortabele tijd gehad met fotograferen met Nawazuddin, Tigmanshu en Aditya Shrivastava zoals ik eerder met hen had gewerkt. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *