Ray Tracing: OnePlus, Perfect World Games-partner om pc-achtige Ray Tracing op OnePlus 11 te brengen

Oneplus kondigde zijn samenwerking aan met Perfect World Games raytracing Technologie met Tower of Fantasy in het spel op de OnePlus 11 5G. Ray tracing is niets anders dan een manier om afbeeldingen weer te geven die het fysieke gedrag van licht simuleren. Hierdoor zien de graphics er realistischer uit en is er behoorlijk wat rekenkracht nodig.
Ray tracing op mobiele games
Ray Tracing-technologie is vooral te vinden in high-end pc- en consolegames. Deze technologie maakt dynamische in-game verlichting, reflecties, hooglichten en schaduwen mogelijk via fysica, waardoor omgevingsrealisme tijdens het spelen mogelijk wordt.
Het maakt het ook mogelijk om schaduwen en occlusie-effecten van objecten op afstand nauwkeuriger vast te leggen voor betere visuele prestaties in vergelijking met traditionele weergavetechnologie├źn.
De in de VS gevestigde chipmaker kondigde vorig jaar ondersteuning voor hardware ray tracing aan in zijn Snapdragon 8 Gen 2-processor. OnePlus 11 5G wordt aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2 SoC die hardwareversnelde ray tracing-technologie ondersteunt.

Vergeleken met traditionele massale multiplayer online role-playing games (MMORPG’s), staat de integratie van ray tracing in open-world games voor aanzienlijke technische uitdagingen.
Perfect World Games zei dat het technologie├źn heeft ontwikkeld zoals een op afstand gebaseerd dynamisch objectframe-verversingsmechanisme en op scope gebaseerde ray tracing-uitvoering op basis van het perspectief van een lichtbron om realisme op te nemen in Tower of Fantasy.
Raytracing op de OnePlus 11 5G
OnePlus zei dat het doel van deze samenwerking is om de visuele ervaring en prestaties op mobiele apparaten te verbeteren. Om de kwaliteit van de grafische weergave te verbeteren, namen OnePlus en Perfect World Games deel aan real-time ontwikkeling Geïntegreerde raytracing-pijplijn en het snelle temporele convergentie-algoritme van fantasietoren-omgevingsocclusie.
Omdat de OnePlus 11 5G wordt geleverd met compatibele hardware, waaronder 16 GB LPDDR5X RAM, 256 GB opslag met UFS 4.0 en Cryo Speed. VC-koelsysteemondersteunt real-time weergave van mobiele ray tracing op Tower of Fantasy-graphics.
(Disclaimer: de auteur doet verslag van MWC in Barcelona op uitnodiging van OnePlus)

READ  Forspoken PC Demo komt naar Steam, Epic Games Store en Microsoft Store

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *