Reactie: Augustus is een werkelijk fantastische maand geweest voor Xbox Game Pass

“Asobo en Xbox Game Studios hebben een speciale inzending geleverd in deze historische franchise”

Wat een maand is het geweest voor Xbox Game Pass! Microsoft heeft ons de afgelopen weken echt in de watten gelegd en niet minder dan 18 (!) Titels aan de service toegevoegd, met de overgrote meerderheid van die gloednieuwe releases.

Het begon allemaal op 6 augustus met een reeks van zes games, waaronder Darksiders Genesis, Trailmakers en The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, gevolgd door de langverwachte Final Fantasy VII HD op 13 augustus – niet de remake, maar toch een geliefde en zeer welkome aanvulling op Game Pass.

Dit werd op 18 augustus opgevolgd met de komst van Microsoft Flight Simulator voor pc-abonnees, die we beschreven in onze recensie als “ronduit revolutionair, met een bijna onmogelijk grote, authentieke en levende open wereld die je de adem zal benemen.”

“Battletoads is zonder twijfel een van de grappigste games van deze generatie”

Gezellig managementspel Spiritfarer was ook diezelfde dag in de schaduw gevallen, en we ontvingen nog vier toevoegingen op 20 augustus, waaronder nog een grote first-party release in de vorm van Battletoads, gevolgd door Nieuwe Super Lucky’s Tale op 21 augustus – ter vervanging van de oudere versie van de platformgame.

En tot slot zijn we de afgelopen dagen getrakteerd op vijf fantastische gloednieuwe releases, gemarkeerd door Dontnod Entertainment’s Vertel me waarom: hoofdstuk één samen met het veelgeprezen van InXile Entertainment Wasteland 3.

Vooruitkijkend naar september, weten we al dat er een paar titels naar Xbox Game Pass gaan, waaronder Crusader Kings III (voor pc), Touhou Luna nachten, Hotshot Racing en Resident Evil 7: Biohazard, om nog maar te zwijgen van de komst van Game Pass-gamestreaming via Project xCloud op 15 september, maar voor nu willen we je favoriete August Xbox Game Pass-toevoegingen weten in de poll en reacties hieronder.

READ  Max Payne 1 en 2 worden gereproduceerd in de werken voor PS5 en Xbox Series X | S en PC

Written By
More from Max Mcgee
Laatste nieuws van over de hele wereld
Amerikaanse leiders hebben moeite gedaan om regels voor sociaal verzamelen af ​​te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *