Recompile krijgt een releasedatum voor PS5 en Xbox Series X | S, pc en Game Pass

Nieuws

Phigames and Dear Villagers presenteert de releasedatum van de Metroidvania-game als Recompile. Debuteert op 19 augustus voor meerdere apparaten.

De Britse ontwikkelaar Phigames en uitgever Dear Villagers hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor hun Metroidvania Recompile-achtige hackavontuur.

De video wordt geleverd met de releasedatum van 19 augustus aangekondigd. Het zal beschikbaar zijn op Steam, Playstation 5 en Xbox Series X | S en Xbox Game Pass.

De game werd eerder aangekondigd voor consoles en de trailer toont wat extra details en gameplay die is vastgelegd op de pc van Recompile. Hun preview richt zich op het verhaal, in tegenstelling tot eerdere teasers. De speler verschijnt in het Mainframe-universum en moet het repareren. Een personage genaamd Janus wordt geïntroduceerd in hun trailer die de verteller speelt in het bijzijn van de speler.

De mainframe-configuratie wordt beschreven als decennialang verlaten en vervolgens pre-crash, dus Janus dient als een bron voor de geschiedenis en kennis van de game. De gameplay wordt beschreven als “niet-lineaire verkenning” op hun website, en transformeert het van traditionele Metroidvania-achtige games.

De trailer bevat computergerelateerde puzzels, zoals het uitvoeren van dode zones en het herstellen van stukjes gegevens. Er zijn echter vijanden in het spel in de vorm van AI-beveiliging die de speler moet bestrijden met behulp van vaardigheden en wapens in een 3D-omgeving. Deze preview toont meer van de Mainframe-wereldinstellingen van Recompile, en belicht meer over verkenning in plaats van pure actiegameplay. Beslissen over bepaalde acties tijdens de verkenning leidt tot verschillende eindes die uiteindelijk de geheimen van de hoofdcomputer onthullen.

READ  Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Je kunt meer informatie over de game bekijken door naar Recompile te gaan website Bezoek ook Recompile’s Steam-pagina.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *