Urban Trial Tricky Deluxe Edition dropt geweldige tricks en bikeflips voor Xbox, PlayStation en pc

Het is lang geleden dat de spellenreeks Trials goed gerelateerd was, en nog langer sinds Joe Danger’s plezier een dominante plaats heeft ingenomen in de gamescene. Maar dat betekent niet dat er geen speelruimte is voor een nieuwe freestyle motorcross-titel om spelers in staat te stellen hun vaardigheden aan te scherpen en na een succesvolle run op Nintendo Switch-, Xbox-, PlayStation- en pc-games, krijg je eindelijk de kans om te pronken met een aantal geweldige trucs en flips in de Urban Trial Tricky Deluxe Edition.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4 en pc Via zowel Steam als GOG arriveert Urban Trial Tricky Deluxe Edition via de Tate Multimedia-stal om je gamevaardigheden tot het uiterste te drijven, terwijl je flipt, trick and ride je weg naar glorie door een levendige wereld.

De Urban Trial Tricky Deluxe Edition komt naar Xbox, PlayStation en pc met £ 16,74 om een ​​nieuwe groep spelers te laten vallen in de levendige uber-wereld die naar huis roept. Als jij een van degenen bent die heeft besloten om geld uit te geven aan deze gekke wannabe-proeven, zul je snel ontdekken dat er meer aan de hand is dan alleen maar heldere en kleurrijke beelden. Zie je, het is hier waar je de kans krijgt om de hellingen te raken, allerlei soorten sprongen te maken en je een weg te banen door een groot aantal obstakels en straatmeubilair, flippend, tricking en slashing je weg naar de glorie.

READ  Hitman 3 krijgt in een toekomstige update ray tracing op de Xbox Series X, maar hoe zit het met de PS5?

Het is duidelijk dat het bouwen van de combo en het verdienen van punten een essentieel onderdeel is van wat de Urban Trial Tricky Deluxe Edition drijft. Met een verscheidenheid aan basis-, normale, harde, super- en extreme trucs om te leren en uit te voeren, is dit een van de fietsvinnen die heb je ondergedompeld in een behoorlijke hoeveelheid tijd.

Voeg minstens 30 stedelijke omgevingen toe met verschillende lijnen en manieren om ze te gebruiken en het zal niet lang duren voordat je je realiseert dat de gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen freestyle fietser alles heeft wat je wilt. Oh, en het helpt dat Tate besloot ook langs te komen voor een mooie kleine soundtrack.

De belangrijkste kenmerken in een notendop zijn:

  • FMX ontmoet arcade-actie: Freestyle motorcross-trucs en combo’s met het exacte platform van rijden in proefstijl bieden een zeer groot potentieel voor enorme resultaten en verslavende herspeelbaarheid.
  • 30+ verpakte niveaus: Met meer dan 30 levels vol functies en obstakels, staan ​​spelers voor tal van uitdagingen om onder de knie te krijgen, samen met heldere en mooie werelden om te verkennen.
  • Zoete helmen en aangepaste verffuncties: Blijf stijlvol in de lucht en op het platform met een breed scala aan aanpassingsopties voor rijders en hun fietsen
  • Snelle vloeibare framerate: Het draait allemaal om snelheid en oprechtheid in een hectische wereld Moeilijke stadsproef En spelers kunnen zich verheugen op 60 frames per seconde vloeiende actie en strikte controles
  • Online klassement: Het verslaan van persoonlijke beste scores is altijd leuk, maar willekeurige mensen online verpletteren is nog beter. Bewijs dat je de beste racer bent met online leaderboards en laat de wereld je langste combo zien
READ  Donut County maakt zijn debuut na deelname aan Xbox Game Pass

zou moeten Skate Stad Het was jouw telefoontje, of als… Tony Hawk Pro Skater Bied de tricks die je nodig hebt en wilt combineren met Trials Fusion’s “One more go”-stijl, je zult in je element zijn met de Urban Trial Tricky Deluxe Edition.

Onze volledige recensie van de Xbox-versie van de Urban Trial Tricky Deluxe Edition Hier en klaar voor je show. Als je verkocht bent, kun je het krijgen van Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S en PlayStation Store voor PS4 en via zowel GOG als Steam op pc. Natuurlijk noemt hij ook nog dingen in de Nintendo eShop.

Laat ons weten wat je ervan vindt als je de tijd hebt genomen om ermee om te gaan.

Spelbeschrijving:

Written By
More from Vanessa Hale
Met 3D-geprinte Xbox-console kunnen gebruikers games met één hand spelen
Akaki Kuumeri heeft een Xbox Series X-console, uitgerust met de nieuwste 3D-printing....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *