Red Dead Online-lobby’s zijn nu bijna dood, zeggen fans

Normaal gesproken, wanneer je inlogt op het wilde westen-spel van Rockstar, zouden er ongeveer 30 moeten zijn Red Dead Online spelers die met jou over de wereld zwerven. Het is tenslotte een spel voor meerdere spelers. Maar als je het onlangs hebt opgestart, ben je misschien in een dorre woestenij terechtgekomen – tenminste als het om andere echte mensen gaat.

Volgens een handvol Red Dead Online-spelers die met Polygon spraken over Discord, zijn Red Dead Online-lobby’s aanzienlijk kleiner geworden na een update van 24 augustus dat, naast het toevoegen van nieuwe inhoud, “stabiliteit en veiligheid” fixes vermeldt. Rockstar reageerde niet op een verzoek om commentaar, maar soortgelijke rapporten zijn elders opgedoken.

Een speler vertelt Polygon dat ze onlangs een spel zijn begonnen met slechts twee mensen erin, wat misschien slecht klinkt, behalve dat het kleine aantal spelers lijkt te zijn helpen Red Dead Online. De MMO-lite heeft een moeilijk jaar achter de rug, met problemen die zo ver gingen dat het op een gegeven moment was bijna onmogelijk om iets in het spel te doen. Het westen heeft ook moeite gehad zichzelf bevolkt te houden dieren en NPC’s, en elke keer Rockstar probeert het te repareren, lijkt er iets anders te breken.

Maar op dit moment met kleine spelerslobby’s? Het lijkt echt te werken, zeggen fans.

“Lage spelerssessie maakte het gemakkelijker om legendarische dieren te krijgen”, vertelde een fan aan Polygon. “Als de sessie druk is, zullen mensen vechten […] om een ​​legendarisch dier te krijgen, [which is] niet efficiënt, ”voegden ze eraan toe.

READ  Een winnaar kiezen in de Pieces Champions Cup is een dwaas spel

Op sociale media stelde een Red Dead Online-community een peiling waarin spelers werd gevraagd of ze kleine lobbyaantallen permanent zouden willen zien, en van de 3,2 duizend reacties stemde een overweldigend aantal mensen ja. De consensus lijkt te zijn dat mensen ervoor zullen zorgen dat de game er echt aan werkt om er een sociale ervaring van te maken.

“Je ziet de andere spelers sowieso meestal niet, de snelheid waarmee ik mensen tegenkom veranderde niet zo gek”, vertelt een andere fan aan Polygon.

Een speler zegt dat hij “spelerinteracties mist”, maar begrijpt waarom mensen het prettig vinden om de “gamefunctie naar behoren” te hebben. Er is echter enige bezorgdheid over hoe lang deze houding zal duren.

“Ik heb zin om [people are] ik zal deze dode sessies beu worden als ze eenmaal alle ontmoetingen hebben gezien en alle dieren hebben, ‘merkte een fan op tegen Polygon.

Hoewel Rockstar niet zo’n grote verandering in de game heeft aangekondigd, vinden fans dat het opzettelijk moet zijn – de update die dit veroorzaakte, is al meer dan een week live en ondanks berichten is er niets veranderd. En voor sommigen is dat maar goed ook. Voorafgaand aan de update waren privélobby’s een van de meest gevraagde functies van de gemeenschap, in die mate dat sommigen er zelfs achter kwamen hoe ze ze konden laten ontstaan.

‘Ik heb echt een hekel aan Rockstars gehad [sic] besluit om spelers alleen in Red Dead Online naar openbare lobby’s te dwingen, dus ik ben erg blij dat we momenteel lobby’s met een laag aantal spelers hebben waar je je eigen ding kunt doen of ononderbroken met een groep vrienden kunt spelen, “een Red Dead Online Discord-gemeenschapsleider vertelt Polygon.

READ  Na vier maanden bezoekt Sussanne Khan de salon

More from Madison Garrett
Natuur vandaag | glas in het donker
Blauwglas jacht en patrouilles vliegen in een rustig tempo laag boven de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *