Refolded krijgt een releasedatum voor pc en Xbox

|

Digerati en Open House Games hebben eindelijk de releasedatum voor pc en Xbox onthuld Papieren verhaal: opnieuw gevouweningesteld voor de volgende maand. Als je deze game nog niet hebt gezien, het is eigenlijk de basisgame die is uitgebracht voor PS4, alleen deze game wordt geleverd met veel updates om hem te verbeteren. Dit omvat drie geheel nieuwe prequel-hoofdstukken met een nieuw personage met haar unieke transformerende vaardigheden. Bovendien lijkt het erop dat hij hier en daar een paar aanrakingen heeft waardoor hij er een beetje beter uitziet dan voorheen. De releasedatum is momenteel vastgesteld op 19 augustus en later dit jaar op Switch en PS5.

tegoed: digerati

Papieren verhaal: opnieuw gevouwen Is een platformspel dat het verhaal vertelt van Line, een magisch personage gemaakt van papier dat origami kan gebruiken om haar vorm te veranderen. Verander in een kikker, een raket, een vogel en meer terwijl Line op een emotionele reis gaat om de droom van zijn schepper te vervullen. Kan een droom zijn eigenaar overtreffen? Volg het verhaal van de prachtige Line, een lief arcade-personage, in een sfeervol avontuur waar uitdagingen en gevaar op je wachten. Ervaar het verhaal van Line en blader vervolgens door drie prequel-hoofdstukken, met een andere papieren held met zijn eigen transformerende origami-vaardigheden en een verhaal om te vertellen.

  • Transformaties van papiervormen: spring zo hoog als een papieren kikker! Verander in een vlieger en vlieg! Ontdek zeven vormen, elk met zijn eigen voor- en nadelen.
  • Kleine held in een grote wereld: overwin uitdagingen, los puzzels op en ontsnap aan gevaar terwijl je door prachtig vormgegeven omgevingen reist.
  • Verhaal zonder tekst: verken elk niveau en vind verborgen verzamelobjecten om het ontroerende verhaal achter je te onthullen papieren verhaal.
  • Ontdek bonushoofdstukken: voltooi het hoofdavontuur en ontgrendel drie eerdere hoofdstukken, met een nieuw personage, nieuwe vaardigheden en nieuwe uitdagingen.

Gepost in: games, indiegames, videogames | Tagged: een verhaal van papier: opnieuw vouwen, Digerati, indie games, open huis games

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Microsoft brengt de drift-rechtszaak over de Xbox-console met succes buiten de rechtbank
Written By
More from Vanessa Hale
PlayStation Plus Deluxe versus Xbox Game Pass Ultimate
De nieuwe PlayStation Plus is nu beschikbaar in Australiƫ en we kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *